Harjoittelupaikkoja auki kesälle 2020

Tulevana kesänä opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa työharjoittelu Xamkin tutkimus- ja kehityshankkeissa. Xlab, Xamk Game Studios sekä Virtuaalinen satamalogistiikan turvapuisto hankkeet käynnistävät Kotkan uuteen kampukseen, virtuaalielämyksiin sekä virtuaaliseen turvallisuustestaukseen liittyviä projekteja.

Haku on nyt auki! Kesäharkat tarjoavat hienon hyvän tilaisuuden kehittää omaa osaamista yhteistyössä alueen yritysten ja muiden sidosryhmien kanssa. Harjoittelu toteutetaan yhteistyössä TKI-hankkeiden projektitiimien kanssa. Kesäharkka toimii BYOD-meiningillä ja toteutetaan toistaiseksi Covid-19 epidemian vuoksi 100 % etätyönä. Ohjeistusten muuttuessa työskentely tulee tapahtumaan Xamkin Kotkan kampuksella & Xlab Kotka tilalla Kotkan keskustassa.

 

 

Tutustu projekteihin


>> Virtuaalinen Xamkin Kotkan uusi kampus, Xlab

Olet kiinnostunut VR –maailmasta ja haluat olla mukana pelillistämässä Kotkan uutta kampusta VirRake (virtuaalisen rakentamisen alustalla). Projektissa pääset syventymään Unreal Engineen ja pelillistämisen mahdollisuuksiin. Pääset myös havaitsemaan, miten pelimaailma voidaan tuodan esimerkiksi rakennusalan tueksi.
https://virrake.fi/
https://www.kotkankantasatama.fi/rakennukset/xamk-kampus/ 

>> Xamk Game Studios & Virtuaalielämyksillä kohti parempaa asiakaskokemusta

Mukaan luomaan virtuaalielämyksiä matkailijoille? Tavoitteena luoda selainpohjainen, viihteellinen, pelillisiä elementtejä sisältävä koonti Kymenlaakson matkailuyrityksistä ja -elämyksistä. Palvelun tarkoitus on tarjota matkailijoille uudenlaisia virtuaalielämyksiä ja mahdollisuuden tutustua kohteisiin entistä paremmin myös verkossa. Harjoittelu toteutetaan yhteistyössä pelin varsinaisen tuottajan Mediatehdas Dakarin kanssa.
https://www.dakar.fi/
https://www.xamk.fi/tutkimus-ja-kehitys/xamk-game-studios/
https://www.xamk.fi/tutkimus-ja-kehitys/virtuaalielamyksilla-kohti-parempaa-asiakaskokemusta/ 

>> Virtuaalinen satamalogistiikan turvapuisto
Kotkaan luodaan turvallisuuden harjoitus-, koulutus- ja testausympäristö, jonka tavoitteena on palvella kattavasti eri käyttäjäryhmiä. Turvapuistoa kehitetään yhteistyössä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun, Kotkan kaupungin, alueen yritysten ja viranomaistahojen kanssa. Virtuaalinen satamalogistiikan turvapuisto on ensimmäinen turvapuiston kehittämiseen tähtäävä hanke. Hankkeessa kehitetään virtuaalitodellisuuden ja lisätyn todellisuuden teknologioita hyödyntävä turvallisuuden harjoitus- ja simulaatioympäristö.
https://www.xamk.fi/tutkimus-ja-kehitys/virtuaalinen-satamalogistiikan-turvapuisto/

TKI-hankkeissa suoritettavasta työharjoittelusta ei makseta palkkaa. Olet kuitenkin harjoittelun myötä oikeutettu opintopisteisiin ja sinulla on mahdollisuus hakea opintotukea kesäkuukausille.

Paikkoja rajallinen määrä, joten heitä hakemus kehiin mahdollisimman pian. Paikat täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä.

Hakemukset: https://www.lyyti.fi/questions/37314c6164

 

Hae 10.5. mennessä

Harjoittelufiiliksiä Digiverstas-hankkeen kesäharjoitteluista voit lukea täältä

 

 

Lisätietoja: Maarit Vahvanen, maarit.vahvanen@xamk.fi