Moikka sinulle, kuka ikinä lienetkin! 🙂

 

Meidän tavoitteenamme on auttaa Xamkin opiskelijoita, jotka unelmoivat yrittäjyydestä. Ei oo mitään väliä, mitä opiskelet, tai kuinka pitkällä bisnesideasi on. Me ollaan täällä just sua varten. Xamkilla on lukuisia mahdollisuuksia auttaa uusia yrittäjiä, minkä lisäksi meillä on laaja sidosryhmä, josta me voidaan myös löytää sulle apuja.

 

Seuraavaksi muutama mahdollisuus, joiden avulla voit lähteä liikkeelle:

 

 • Laita viestiä Antille
  • Antti Leppilampi on Xamkilla jo muutaman vuoden ajan auttanut aloittelevia yrittäjiä. Apua ovat saaneet Xamkin opiskelijoiden lisäksi monet ulkomaiset korkeakoulut, joissa Antti on mm. vieraillut ja järjestänyt työpajoja pitchaamiseen, tuotteistamiseen ja esiintymistaitoihin liittyen
  • Varaa Antilta aika laittamalla viestiä sähköpostiin antti.leppilampi@xamk.fi . Antti etsii mielellään aikaa kalenterista ja vastailee mihin vain kysymyksiin!
 • Liity Boosterin yrittäjyyskerhoon
  • Booster käynnisti kesäkuussa 2022 kevyen kynnyksen yrittäjyyskerhon, jonka tehtävänä on auttaa yrittäjiä toteuttamaan unelmansa.
  • Ryhmä kokoontuu vähintään kerran kuukaudessa keskustelemaan heitä polttavista yrittäjyyteen liittyvistä teemoista
  • Keskusteluiden lisäksi tulevat yrittäjät saavat vinkkejä maailman parhaisiin bisneskirjoihin, podcasteihin ja verkkosivuihin
  • Mikäli sua kiinnostaa liittyä mukaan, laita viestiä antti.leppilampi@xamk.fi

 

Mahtavaa, jos oot alasta kiinnostunut! Yrittäjyys ei oo mikään maailman helpoin matka ja me uskotaan, että toinen toistamme tukien me päästään yhdessä pidemmälle!

Loppuun vielä pieni työkalu sulle, jos mietit omaa yritysvisiotasi. Työkalua on monet liiketoiminnan ammattilaiset käyttäneet ja me nähdään se hyvänä vision avaajana.

 

5 X Miksi – Aina, kun asetat itsellesi jonkin tavoitteen, pyri kysymään itseltäsi 5 kertaa, miksi haluat tavoitella tavoitettasi. Näiden kysymysten avulla voit löytää selkeämpiä askeleita, joilla lähdet saavuttamaan unelmiasi. Alla esimerkki Josh Kaufmanin kirjasta ”The Personal MBA” :

 

I want to be a millionaire.

 1. Why do I want million dollars? Because I don’t want to be stressed about money.
 2. Why don’t you want to be stressed about money? So I don’t feel anxious.
 3. Why don’t you want to feel anxious? So I feel secure.
 4. Why do you want to feel secure? So I feel free.
 5. Why do you want to feel free? Because I want to feel free.

The root desire isn’t having a million dollars – it’s feeling free. Is it possible to feel free without having a million dollars? Absolutely – there are many ways to feel free that have absolutely nothing to do with money. Taking an alternate approach that addresses the real desire may be more effective than your original Goal.” (Kaufman, 2012. 271.)

 

Tarvitsetko apua unelmasi tavoittelemisessa? Jutellaan siis! 🙂

Antti Leppilampi      Kuvaaja : Aki Loponen, Pictuner Oy 2016
XAMK Kouvola