Ohjaamo yhteistyötä

Torstaina 1.12.2022 Digit2-hankkeen Miikka ja Topi olivat Ohjaamo messuilla esittelemässä DIGIT-APP – Tärpit työelämään -sovellusta ja DIGIT-hankkeessa kehitettyä kirjaa. Ohjaamomessuilla Digit2-pisteellä nuoret ja yhteystyökumppanit pääsivät testaamaan sovellusta ja antamaan palautetta siihen liittyen. Lisäksi sovellusta markkinoitiin yhteistyökumppaneille.

Perjantaina 16.12.2022 Digit2-hankkeen Topi oli Ohjaamon kuukausikokouksessa esittelemässä DIGIT-APP – Tärpit työelämään -sovellusta sosiaalialan toimijoille. Ohjaamoyhteistyön kautta pyrittiin tuomaan sovellus esiin ja markkinoida sitä mahdollisille käyttäjille.

Digiratkaisut työllistymisen tukena

DIGIT – Digitaidoilla ja ratkaisuilla työelämään -hankkeen matkasta kirjoitettu kirja Digiratkaisut työllistymisen tukena on julkaistu!

Kirjassa kuvataan hankkeen matkaa suunnitteluvaiheesta toteutukseen. Kirjan on toimittanut DIGIT-hankkeen projektipäällikkö Paula Leppänen ja TKI-asiantuntija Miikka-Petteri Lesonen. Kirjan kirjottajina on Paulan ja Miikan lisäksi toimineet Edukon hankevastaava Erja Mölsä sekä Parik-säätiön projektityötekijä Topi Nuuttila ja yrityskoordinaattori Elina Haatainen.

Kirjan sähköinen versio on luettavissa seuraavasta linkistä. Digiratkaisut työllistymisen tukena – Theseus

digit hankkeessa painettu kirja pöydällä