Haluatko kehittää yrityksesi tai palvelusi asiakaskokemusta? Haluatko löytää keinoja yrityksesi toimintamallien kirkastamiseen? Etsitkö tilaisuutta kouluttaa henkilökuntaasi? Haluatko päivittää omaa osaamistasi?

Tartu tilaisuuteen ja hae mukaan maksuttomaan CityDrivers -palvelumuotoilukoulutukseen!

Haemme nyt osallistujia Kouvolassa elokuu 2018 – joulukuu 2018 välisenä aikana pidettävään koulutukseen.

Koulutus on suunnattu kasvu- ja rakennemuutostoimialojen toimijoille, jotka ovat kiinnostuneet kehittämään omaa liiketoimintaansa monialaisesti ja palvelumuotoilua hyödyntäen yhdessä luovan alan ammattilaisten kanssa.

Palvelumuotoilun menetelmin saadaan muun muassa käyttäjälähtöistä tietoa yrityksen toiminnan kehittämiseen.

Koulutus alkaa keskiviikkona 22.8.2018. Lähiopetusta on noin kaksi päivää viikossa (arkisin klo 9-17) neljän kuukauden ajan. Koulutukseen sisältyy pienryhmässä tehtävä kurssityö, joka on todellinen, ennalta määritetty yritykseltä, yhdistykseltä tai kaupungilta tuleva toimeksianto, jota voidaan kehittää palvelumuotoilun avulla. Lähipäivissä käydään läpi muun muassa palvelumuotoilun perusteita, asiakasymmärryksen keräämisen menetelmiä, ideointi- ja fasilitointityökaluja sekä ennakointia ja trendejä ja digiprototyyppien rakentamista. Kouluttajina toimivat opettajat ja asiantuntijat Laureasta, Tamkista, Ornamosta ja Xamkista.

Lisätietoja aikataulusta ja Kouvolan koulutuspaikoista löydät nettisivuiltamme: https://www.citydrivers-project.fi/ajankohtaista

Toimeksiannon avulla opit palvelumuotoilua ja käyttäjäkeskeistä kehittämistä. Saat ymmärrystä siitä, miten voit hyödyntää palvelumuotoilua ja yhteiskehittämistä omassa toiminnassasi sekä mahdollisuuden hyödyntää moniammatillisen verkoston osaamista. Koulutuksen jälkeen voit hyödyntää oppimaasi omassa toiminnassasi.

 

Monialainen eri näkökulmat huomioiva kehittäminen on innostavaa.

 

Haku on auki 22.7.2018 saakka. Valinnat tehdään heinäkuun loppuun mennessä.

Hakulomakkeelle: https://fi.surveymonkey.com/r/kouvola_muut_toimialat

Lisätietoja koulutuksesta ja CityDrivers-projektista löydät osoitteesta http://www.citydrivers-project.fi

tai projektipäällikkö Tiina Ikkoselta: tiina.ikkonen@xamk.fi.