Maaliskuussa tiistai ja torstai illat täyttyivät mukavista valmennushetkistä ja ajatusten vaihdosta yrittäjyydestä Xamkin Savonlinnan kampuksella. Roihu Savonlinna -yrittäjyysvalmennus kokosi pienen, mutta sitäkin innostuneemman joukon alueen yrittäjiä pohtimaan ja kehittämään yritystensä toimintaa.

Osallistuneet yrittäjät kiittelivät valmennuksen sisältöä, mikä oli suunniteltu toimiville yrittäjille ja etenkin vasta joitakin vuosia yrittäjinä toimineille. Yksi mukana ollut yrittäjä, Sanna Eerikäinen kävi valmennuksessa Sulkavalta käsin ja kokee sen olleen vaivan arvoista.

Valmennukseen ei ole tullut ikinä turhaan ja aina jäi fiilis, että kannatti tulla paikalle.

 

Myös Savonlinnalainen matkailualan yrittäjä Jari Naukkarinen oli tyytyväinen valmennuksen toteutukseen ja siinä läpikäytyihin teemoihin. Mukaan tarttui monia konkreettisia vinkkejä, joita hän on päässyt laittamaan jo toteen käytännössä.

Roihun valmennus oli erittäin hyvä kaikilta osin ja sisältö oli sopivan haastava. Parasta valmennuksessa oli se, että jokaiselta kerralta jäi käteen asioita, mitä pystyi heti ruveta soveltamaan.

 

Roihu-heimo on iloinen kaikista valmennukseen mukaan lähtijästä ja kiittää mahtavasta palautteesta!

 

Roihun osallistujia valmennuksen pääkouluttaja Petteri Tiljanderin (vasemmalla) kanssa.

Startup Booster Savonlinna saapuu kaupunkiin 25.4.

 

Roihu järjestää keväällä vielä yhden valmennuskokonaisuuden. Startup Booster Savonlinna –valmennus on suunnattu heille, jotka tarvitsevat uudelle liikeidealleen lean-mallin mukaista tukea kehitykseen ja verkostojen hankintaan. Tuote tai palvelu voi olla missä vaiheessa tahansa, alustava idea tai johonkin pisteeseen kehitetty tuote.

Valmennus koostuu lean startup –mallin mukaisista koulutussessioissa, joiden opit otetaan käytäntöön interaktiivisissa kehityspajoissa.

 

Kahdeksan viikkoiseen valmennuskokonaisuuteen on koottu yhteen startup kehittämisen asiantuntijoita Etelä-Suomesta ja Etelä-Savosta. Kaikilla valmentajilla on pitkäaikainen kokemus menestyneiden startupien rakentamisesta ja he ovat tulossa innolla Savonlinnaan. Luvassa on siis jälleen mahdollisuus päästä huippuvalmentajien ja ammattilaisten oppiin.

Startup –valmennuksesta löytyy lisätietoa ja siihen voi ilmoittautua täällä.

 

Elina Pöllänen

Kirjoittaja on Roihu-hankkeen koordinaattori Savonlinnassa