Jatkamme työtä luomun edistämiseksi Kaakkois-Suomessa, mutta työ saa nyt ainakin hetkellisesti uusia muotoja. Siirsimme Luomufoorumin seminaarin verkkoon, ja kehittäjäryhmät jatkavat työtään digitaalisilla alustoilla. Moni tapahtuma joudutaan siirtämään, mutta periksi ei anneta.

 

Monimuotoinen luomutuotanto -seminaari on nyt webinaari!

Monimuotoinen luomutuotanto -seminaari keskiviikkona 25.3. klo 10-12 kokoaa yhteen asiaa luomusiemenistä, hapanjuurileivonnasta ja kuluttajista sekä mielenkiintoisia puheenvuoroja alan yrityksiltä.

Tässä suora linkki webinaariin:

Webinaariin ei tarvitse ilmoittautua, ja se julkaistaan tallenteena sekä hankkeen nettisivulla että Pro Luomun YouTube-kanavalla.

Tervetuloa kuulolle!

Luomufoorumin seminaaripäivän järjestää Ruokasektorin koordinaatiohanke yhdessä Luomu lentoon Kaakkois-Suomessa -hankkeen ja Diverfarming-hankkeen kanssa.

 

Kehittäjäryhmien työ jatkuu verkossa

Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson luomun kehittäjäryhmien työ siirtyy huhtikuun alussa verkkoon. Luomun visiot, tavoitteet ja toimenpiteet kirkastuvat kevään aikana alueelliseksi luomun toimintasuunnitelmaksi.

Nyt on hyvä aika tulla mukaan työskentelyyn! Voit ilmoittautua mukaan kaikille hanketiimin jäsenille, yhteystietomme löytyvät tämän kirjeen lopusta.

 

Luomubuumi-työpaja siirtyy

Siirrämme huhtikuulle suunniteltua Kaakkois-Suomen Luomubuumi-työpajaa myöhempään ajankohtaan. Alustava päivämäärä on nyt 15.6.2020, mutta toki tämäkin ajankohta voi muuttua.

Työpaja pidetään kätevästi kahden maakunnan keskellä, Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talossa, joten sinne on helppo tulla mukaan kehittämään omaa luomutuotettaan eteenpäin tai ideoimaan uutta.

Seuraa tiedotustamme ja tule mukaan!

 

Uusi mahdollisuus tuote- ja yritysesittelyihin elokuussa

Huhtikuulle suunnitellut Ruokahävikki kuriin Kaakkois-Suomessa -tilaisuudet siirtyvät elokuulle, jolloin tulee uusi mahdollisuus esitellä luomutuotteita ja -yrityksiä näissä tilaisuuksissa. Alustavat päivämäärät ovat tiistai 4.8. Kouvolassa ja keskiviikko 5.8. Lappeenrannassa.

Lähetämme lisätietoa tapahtumasta ja uuden ilmoittautumisen esittelyihin lähempänä tilaisuuksien ajankohtaa.

 

Toivotamme kaikille terveyttä ja voimia kevääseen!

Luomu lentoon Kaakkois-Suomessa -hanketiimi:

  • Anne Hytönen, anne.hytonen@xamk.fi, 040 527 8307
  • Aura Lamminparras, aura.lamminparras@proluomu.fi, 040 556 8097
  • Marja-Riitta Kottila, marja-riitta.kottila@proluomu.fi, 040 581 9252
  • Minna Ala-Kyyny, minna.ala-kyyny@proluomu.fi, 040 120 7477
  • Teija Rautiainen, teija.rautiainen@xamk.fi, 0400 872 759

 

Edit 20.3.: Korjattu Ruokahävikki kuriin Kaakkois-Suomessa -hankkeen tilaisuuksiin oikeat päivämäärät.