SIRKKAA SOPASSA MUKANA SYKKEESSÄ 5.9.2018

 

Sirkkaa sopassa –hanke oli mukana Mikkelissä Yrittäjän päivänä 5.9.2018 järjestetyssä SYKE 2018 –tapahtumassa. Monitoimiareena Saimaa Stadiumilla pidetty uusi, erilainen työelämätapahtuma keräsi paikalle noin 2800 kävijää. Sirkkaa sopassa –hanke toi tilaisuuteen asiantuntijapuheenvuoron, kun CMO Jonas Aaltio EntoCube Oy:stä kertoi ajankohtaista tietoa hyönteisruoasta. Katso Jonaksen esitys tästä: https://www.youtube.com/watch?v=0lcNSt-UTOE

Hankeständillä järjestimme päivän mittaan myös kolme kokkausnäytöstä; kävijät pääsivät maistelemaan sirkkaskageneita, sirkkatacoja ja frittisirkkoja torimuikkujen tapaan. Näytökset, tuotemaistiaiset ja jaettu materiaali keräsivät paljon kiinnostuneita ja moni ilahtui päästessään maistamaan hyönteisruokaa ensimmäistä kertaa!

SYKE 2018 -tapahtumaa oli yhteistyössä toteuttamassa kattava verkosto Etelä-Savon yrityksiä ja järjestöjä, oppilaitoksia ja eri hankkeita. Tapahtumassa oli huippupuhujia, erilaisia työpajoja, tietoiskuja ja seminaareja sekä yrityksistä koottu messukylä. Tapahtuma oli ilmainen ja avoin kaikille.

Lisää Syke-tapahtumasta: https://syke.work/

 

Kirjoita kommentti

*