Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Digillä duuniin! -hanke järjestää vuosien 2017–2019 aikana kolmiosaisen työpajakokonaisuuden myönteisestä tunnistamisesta. Koulutuksen tavoitteena on nuorten sosiaaliseen vahvistamiseen kohdistuvien ryhmätoimintojen kehittäminen maakunnassa, erityisesti Itse tehty tulevaisuus (ITU) -ryhmätoiminnoissa. Myönteinen tunnistaminen -työpajojen pääkouluttajana toimii lapsuuden tutkimuksen dosentti Kirsi Pauliina Kallio.

Myönteinen tunnistaminen on Tampereen yliopiston SPARG-tutkimusryhmässä kehitetty teoriaperustainen näkökulma nuorten kanssa työskentelemiseen. Syrjäytymisen ehkäisemiseen ja nuorten toimijuuden tukemiseen keskittyvässä näkökulmassa lähdetään liikkeelle tutustumisesta, jonka varaan toimijuuden tunnustaminen ja tukeminen rakentuvat.

 

ALOITUSPAJA 7.12.2017 klo 9.30-16.00

Paikka: Juva, Sampola (Hiihtäjäntie 3)

Aika: torstai 7.12.2017

Aloitustyöpajassa käsitellään myönteisen tunnistamisen peruselementtejä ja peilataan niitä osallistujien asiantuntemukseen sekä työskentelytapoihin.

Ilmoittautuminen 30.11.2017 mennessä: http://bit.ly/mtjuva

 

Työpajakokonaisuus jatkuu vuosien 2018 ja 2019 aikana. Voit osallistua joko koko työpajakokonaisuuteen tai vain ensimmäiseen työpajaan. Työpajakokonaisuus on maksuton ja avoin kaikille nuorten ryhmätoimintojen kehittämisestä kiinnostuneille.

 

Lisätietoja työpajakokonaisuudesta löydät sähköisestä esitteestä.

 

Lisätiedot:

Heikki Kantonen
TKI-asiantuntija
Digillä duuniin! -hanke
heikki.kantonen@xamk.fi
puh, 040 774 9246