Mertzi Bergmanin missiona on vahvistaa uteliaisuutta ja oppimisen mestaruutta niin työelämässä kuin laajemmin yhteiskunnassakin. Valintojen edessä: tulevaisuus voimavaraksi – Kymenlaakson tulevaisuusverstaassa 2023 Bergman yhdistää uteliaisuuden supervoiman tulevaisuustyöskentelyyn.

 

Yli 20 vuoden ajan uteliaisuuskulttuurin puolestapuhujana ja kouluttajana toiminutta Bergmania kuvataan hauskaksi ja innovatiiviseksi henkilöksi, jonka esiintyminen voimaannuttaa ja antaa ajateltavaa. Hän on tehnyt yhteistyötä pörssi- ja muiden yritysten (esimerkiksi Stora Enso, SRV, Nordea, Säästöpankki, ELO, Katri Antell) kuin julkisen sektorin (esimerkiksi Eduskunta, VM, Supo, Kela) ja ammattikorkeakoulujenkin kanssa.

 

Bergman on Suomen johtava työyhteisöjen uteliaisuuden supervoiman asiantuntija ja ajatusjohtaja, jonka teos Uteliaisuus – opas työn, johtamisen ja muutoksen supervoimaan on alansa edelläkävijä. Hän työskentelee myös osaamisen ja koulutuspolitiikan asiantuntija Kunta- ja hyvinvoinaluetyönantajat KT:ssa, erityisesti jatkuvan oppimisen ja tulevaisuuden osaamistarpeiden ennakoinnin parissa.

Uteliaisuus tulevaisuuden supervoimana

 

Kymenlaakson tulevaisuusverstaassa Bergman haastaa osallistujat ylittämään uteliaisuuden esteet ja kuljettaa ajatuksemme kohti sekä itsestään selvyyksiä että tuntemattomia polkuja. Uteliaisuus houkuttelee kulkemaan eteenpäin. Tulevaisuusverstaan teeman mukaisesti olemme nyt valintojen edessä – tehdään uteliaisuudesta tulevaisuuden supervoima!

 

 

https://mertzibergman.com/

 

Valintojen edessä: tulevaisuus voimavaraksi – Kymenlaakson tulevaisuusverstas 2023 järjestetään 21.4. klo 9–12. Päätapahtumapaikkana on Kohoa Synergiakeskus Kouvolassa ja satelliittitapahtuma on Crazy Town Haminassa. Tule mukaan kuulemaan inspiroivia puheenvuoroja ja työstämään maakunnan tulevaisuutta! Ilmoittaudu tästä.

 

Tapahtuman järjestelyjä koordinoi Future Proof Kymenlaakso -hanke, mutta sen taustalla on suuri määrä muita osaamisen, yrittäjyyden ja ennakoinnin sidosryhmiä.

 

Tiedustelut tapahtumasta

Kati Viljakainen

projektipäällikkö

Future Proof Kymenlaakso -hanke