Digipuntari mittaa jo neljättä kertaa eteläsavolaisten yritysten digitaalisuuden astetta. Tavoitteena on selvittää ja seurata, miten alueen yritykset hyödyntävät digitaalisia työkaluja liiketoiminnassaan. Tämän vuoden ajankohtaisteema on verkkokauppa.

Kyselylomake on täällä: https://www.webropolsurveys.com/S/0C6A1D85D084940C.par 

 

Vastaaminen kestää noin 10 minuuttia. Vastausaikaa on 15.2.2018 saakka.   

Vastaukset ovat luottamuksellisia ja tuloksista ei tunnisteta yksittäistä vastaajaa eikä yritystä.  Lisätietoja kyselystä antaa projektitutkija Mervi Rajahonka, mervi.rajahonka@xamk.fi, puh. 040 755 1299.

 

Vastaamalla kyselyyn saat käyttöösi yhteenvedon omista vastauksistasi. Lisäksi saat kaikkien vastaajien vastauksista muodostuvan yhteenvetoraportin. Tällä tavoin voit vertailla oman yrityksesi tilannetta muiden yritysten tilanteeseen.

Kun painatte kyselyn lopussa olevaa ”Lähetä”-painiketta, vastauksistanne muodostuu yhteenvetosivu, jonka voitte tallentaa omalle koneellenne.  Saatte käyttöönne myös kaikkien vastaajien vastauksista muodostuvan yhteenvetoraportin. Raporttiin voitte palata myös myöhemmin.

Kysely toteutetaan osana Miksei Oy:n ja Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun ”Polku kansainväliseksi verkkokauppiaaksi” ‑hanketta, jonka rahoittajana on Euroopan sosiaalirahasto.

Kiitos vastauksestanne jo etukäteen!