Myönteinen tunnistaminen on toiminut yhtenä läpileikkaavana taustateoriana Digillä Duuniin! –hankkeen sosiaalisen vahvistamisen ryhmätoimintojen kehittämisen tukena. Nuorten kanssa työskenteleville ammattilaisille suunnattu kolmiosainen työpajakokonaisuus päättyi loppuvuodesta 2018, mutta vielä kerran tuodaan aihe esille, Yhdessä uskallamme enemmän –seminaarin yhteydessä, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoululla Mikkelissä 19.3.2019.

Seminaarin ohjelmaan kuuluu aamupäivän luento otsikolla Myönteinen tunnistaminen nuorten kanssa työskennellessä, ja iltapäivällä toteutetaan kaksi työpajaa teemalla Myönteinen tunnistaminen – yhteiskehittämisen konkretiaa Etelä-Savossa. Sekä luentojen että työpajojen vetovastuussa on Myönteisen tunnistamisen huippuasiantuntija, Tampereen yliopiston professori Kirsi Pauliina Kallio. Työpajoissa mukana myös Etelä-Savon alueen yhteiskehittämisessä mukana ollutta Digillä Duuniin –hankkeen henkilöstöä.

Nyt on oiva mahdollisuus ihan kaikille päästä tutustumaan myönteisen tunnistamisen teoriaan sekä Etelä-Savossa tapahtuneeseen yhteiskehittämiseen.

Seminaari järjestetään tiistaina 19.3.2019 klo 8:30-16:15 Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun (Xamk) Mikkelin kampuksella, A117–auditoriossa ja luokkatiloissa, osoitteessa Patteristonkatu 3, 50100 Mikkeli. Seminaari on maksuton.

 

Tarkempi ohjelma löytyy osoitteesta: https://estery.kotisivukone.com/uutiset.html?150864

Tapahtuma facebookissa: https://www.facebook.com/events/760323827681027/

 

Ilmoittautumiset linkillä: https://www.lyyti.in/Yhdessa_Uskallamme_Enemman_seminaari_8249

 

 

Seminaarin järjestämisessä ovat mukana:

Xamk- Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu

Hyvä pomppu -hanke

Yeesi Ry

Digillä duuniin! -hanke

Chillaillaan -hanke

Yhessä! -hanke

Minä uskallan! –hanke

 

Digillä duuniin! – Digitaaliset sovellukset nuorten työllisyyspalveluissa on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun hallinnoima hanke, jossa kehitetään nuorten työllisyyttä tukevia palveluita Etelä-Savon syrjäseuduilla digitaalisuutta ja pelillisyyttä sekä ryhmätoimintaa hyödyntäen. Hankkeen osatoteuttaja on Otavan Opisto. Hanke alkoi 1.6.2017 ja päättyy 31.5.2020. Hanketta rahoittavat toteuttajatahojen ohella Etelä-Savon ELY-keskus ja Euroopan sosiaalirahasto.