HAE MUKAAN Viikko yrittäjän housuissa -kokemusjaksoLLE

 

Xamk on kehittänyt Otsakorven säätiön tuella Viikko yrittäjän housuissa –ohjelman yrityksen myyntiä pohtiville ja uuden yrittäjäsukupolven tukemisesta kiinnostuneille yrittäjille ja aiheesta kiinnostuneille opiskelijoille. Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua yrittäjän arkeen perehtymällä yrityksen toimintaan ja sen toimikenttään osallistumalla aktiivisesti omistajan kanssa työskentelyyn.

Ohjelma toteutetaan marraskuun 2019 aikana yhteistyössä Xamkin Yrittäjyysvalmennus–opintojakson kanssa. Tutustumisjakso on räätälöitävissä yhdestä neljään viikkoon yrittäjän ja opiskelijan aikataulujen mukaisesti. Jakson päätteeksi sinulla on kuva omistajanvaihdoksesta työllistymisen vaihtoehtona ja kokemusjaksoa seuraa reflektointiosio, jossa arvioidaan potentiaalia yrittäjäksi ryhtymisestä.

Tämä sopii erityisesti sinulle, joka olet kiinnostunut yrittäjyydestä, valmiina verkostoitumaan paikallisten liike-elämän toimijoiden kanssa ja kokeilemaan kykyjäsi yrittäjänä. Tämä on myös hyvä mahdollisuus löytää työharjoittelupaikka (mahdollista sopia yrittäjän kanssa jatkosta kokeilujakson päätyttyä).

Kiinnostuitko? Katso yritysesittelyt ja hae mukaan!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus  nicole.kahila@xamk.fi. Ilmoitathan viestissäsi mistä yrityksistä olet kiinnostunut.

 

Opintopisteiden saaminen edellyttää tehtävien suorittamisen:

5 op = 1 viikko + raportti ja päiväkirja
10 op = 2 viikkoa + raportti ja päiväkirja
Raportin tulee koskea kokemusjaksolla esiin nousseita yrityksen kehitysideoita. Päiväkirjaan merkitään työskentelytunnit ja tehtävät.
Tehtävät toimitetaan Ksenia Sharapovalle ksenia.sharapova@xamk.fi.

 

Viikko yrittäjän housuissa –kokemusjakso on osa Sekoittamo-hanketta. Hanke edistää nuorten osallistamista, yrittäjyystaitojen kehittymistä sekä pyrkii luomaan yhteyden yritysten ja nuorten välille tulevaisuuden sukupolven vaihdosten mahdollistamiseksi Kymenlaakson alueella. Hanke toteutetaan William ja Ester Otsakorven säätiön tuella.

Kirjoita kommentti

*