Kutsumme yrittäjiä virkistäytymään aamukahveille hyvinvointiteeman parissa viitenä keväisenä aamuna.

Ensimmäisillä aamukahveilla aiheena on yrittäjän kokonaisvaltainen ja monipuolinen työhyvinvointi. Työhyvinvointia voidaan kuvata ja ajatella talona, jossa on neljä kerrosta. Ihminen itse määrittää, miten talonsa rakentaa ja mitä eri kerroksiin kuuluu. Työterveyslaitoksen erityisasiantuntija Kristina Ruuskanen johdattelee kokonaisvaltaisen työhyvinvoinnin maailmaan ja kertoo myös, miten yrittäjä tunnistaa henkilökohtaisen jaksamisen riskit.

Maaliskuun toisessa aamukahvitapaamisessa teemana on palautuminen. Aamukahvien lomassa kuulemme, mitä ovat mikrotauot ja miten niitä toteutetaan. Keskustelemme myös stressistä, palautumiskyvystä ja voimaantumisesta. Asiantuntijana on psykologi, vanhempi konsultti Anna Tienhaara Työterveyslaitokselta.

Huhtikuun aamukahveilla on mielenkiintoinen ja aina puhuttava aihe: työhyvinvoinnin suhde yrityksen kassavirtaan. Tähän aiheeseen johdattelevat lehtori, KTM Pia Kaari ja projektipäällikkö Anja Härkönen Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta.

Kesän korvalla, toukokuussa, aamukahvien teemoina ovat johtaminen ja viestintä. Johtamisen teemassa keskitytään esimiestyön merkitykseen alaisten työkyvylle ja työhyvinvoinnille. Viestimisen teemassa katsahdetaan palautteen antoon, keskusteluun ja viestintään työhyvinvoinnin luomisessa. Aiheita alustavat lehtori, KTM Pia Kaari ja työhyvinvointiasiantuntija Arja Hämäläinen Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu.

Aamukahvitilaisuuksien sarja päättyy kesäkuussa. Silloin Työterveyslaitoksen erityisasiantuntija Kristina Ruuskasen johdolla käsitellään aihetta yrittäjä ja työterveyshuolto.

Lämpimästi tervetuloa!