Seminaari pidetään Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun (XAMK) Mikkelin kampuksen A117–auditoriossa Patteristonkatu 3:ssa Mikkelissä. Tapahtuma on maksuton ja alkaa aamukahveilla klo 8.30.

Yhdessä Uskallamme Enemmän! -seminaarin ytimessä ovat järjestötyön mielekkyys ja merkitys, myönteinen tunnistaminen, mielen hyvinvointi, nuorten vapaaehtoistyö sekä yhteistyön ja yhteisöllisyyden mahdollisuudet. Osallistumalla voit kehittää omaa ammattitaitoasi & saada uusia näkemyksiä! Tarkoituksenamme on mahdollistaa myös konkreettisten työkalujen hankkiminen elämää, tulevaa tai nykyistä työtä sekä hyvinvoinnin rakentamista varten.

Tulevaisuus ei ole mikään epämääräinen asia edessäpäin, vaan se luodaan juuri tässä hetkessä, niillä valinnoilla, joita teemme nyt!

Seminaari toteutuu yhteistyössä Xamkin/Juvenian Yhessä!- ja Digillä -duuniin hankkeiden sekä nuorten hyvinvoinnin kehittämishankkeiden Hyvä Pomppu (Estery) Minä Uskallaan (ESLi ja Mikkelin Teatteri) kanssa.

Ilmoittautumislinkki: https://www.lyyti.in/Yhdessa_Uskallamme_Enemman_seminaari_8249

Ryhmäilmoituksen voit tehdä sähköpostitse ilmoittamalla ryhmän koon ja mitkä työpajat valitsette iltapäivään. Lähetä ryhmäilmoittautuminen osoitteeseen claudia.nyman@outlook.com

Tarkempaan ohjelmaan voit tutustua tapahtuman Facebook sivulla: Yhdessä Uskallamme Enemmän-seminaari, https://www.facebook.com/events/760323827681027/?ti=icl

Estery:n nettisivuilla: https://estery.kotisivukone.com/uutiset.html?150864

Lisätietoja

Heidi Aska-Randelin

heidi@estery.fi

Kirjoita kommentti

*