Seminaarin osallistujille tietoa (19.3. klo 9.30)

Virtuaaliseen AC-huoneeseen, jossa seminaari järjestetään, mahtuu vain 100 henkilöä. Sen vuoksi kaikki ilmoittautuneet eivät nyt mahdu mukaan. Alun perin osallistujamäärä oli 200, mutta tilanne on nyt muuttunut. Pahoittelut ilmoittautuneille, jotka eivät pääse mukaan.

Kaikille ilmoittautuneille lähetään kuitenkin jälkikäteen linkki tallenteeseen, joten seminaarin antiin pääsee käsiksi sitä kautta.

Kiitos ymmärryksestä. 

 

 

Kohtaamisia nuoruuden kääntöpiirillä –seminaariin ilmoittautuneille!

Seminaari 19.3.2020 toteutetaan webinaarina Adobe Connect –työskentelyalustalla.

Seminaarin ohjelmaa tiivistetään. Mukana ovat kuitenkin lähes kaikki alkuperäisessä ohjelmassa mainitut sisällöt. Työpajatyöskentelyä joudumme tiivistämään, mutta hankkeissa kehitettyjen menetelmien esittelyt toteutuvat.

Webinaarin ajankohta: 19.3.2020 klo 9:00-11:30

Webinaari toteutus osoitteessa: http://flax.xamk.fi/digilladuuniin

Kirjaudu sisälle työskentelytilaan valitsemalla ”Guest” ja kirjoittamalla oma nimimerkkisi/nimesi. Tämän jälkeen jää odottamaan koulutustilaan hyväksymistä. Linjat avataan noin puoli tuntia ennen aloitusta, jolloin on mahdollista kokeilla tekniikan toimivuutta.

Teknisten ongelmien välttämiseksi käytä jotain muuta kuin Google Chrome selainta. Varmin tapa onnistua on asentaa koneelle Adobe Connect –sovellus.

Kysymysten ja kommenttien esittäminen toteutetaan mieluiten viestikentän avulla.

Tervetuloa mukaan webinaariin!

Ohjelma:

– Oireen kääntöpiiri –esitys
– Antti Maunu
– Johannes ”Hatsolo” Hattunen
– Hankkeissa kehitettyjen toimintamallien esittelyt

Digillä duuniin!-, Yhessä!- ja Me uskallamme –hankkeet toteuttavat webinaarin, jonka aikana pohditaan yhteisön tuen ja osallisuuden merkitystä nuoren aikuisuuteen kasvamisessa sekä työ- ja opintopolkujen rakentumisessa.

Lisää tietoa: www.xamk.fi/seminaari19032020

Ystävällisin terveisin

Anna-Liisa Hännikäinen-Uutela Yhessä!-hanke

Heikki Kantonen Digillä duuniin -hanke

Kirjoita kommentti

*