Helsingin kauppakorkeakoulu perusti Pienyrityskeskuksen Mikkeliin lokakuussa 1980 järjestämään pk-yrityksille johtamiskoulutusta.

Juhlapuheessaan kauppakorkeakoulun rehtori Veikko Leivo totesi:

”Mikkeliin perustetulla keskuksella on hyvät mahdollisuudet kehittyä koko Itä-Suomen yritysjohtoa palvelevaksi koulutuskeskukseksi”.

Juhlasanat kävivät toteen.

Pienyrityskeskus on tarttunut ajan haasteisiin ketterästi jo 40 vuoden ajan järjestäessään koulutusta, tehdessään tutkimusta ja pyörittäessään vuosikymmeniä omaa yrityshautomoa. Vaikka taustayhteisö on vuosien varrella vaihtunut Helsingin kauppakorkeakoulusta Aalto-yliopiston kautta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakouluksi, toiminnan keskiössä on aina ollut varmistaa, että asiakas saa työkaluja itsensä ja toimintansa kehittämiseen.

Tälle 40-vuotisjuhlasivustolle on koottu kuvia, videoita, lehtileikkeitä, uutisia ja julkaisuja vuosien varrelta teemalla Pienyrityskeskus mukana huomiseen.

Muistolaatan paljastus Puistokatu 1:ssä Mikkelissä tiistaina 29.12.2020 Pienyrityskeskuksen 40 v -juhlavuoden lopuksi. Juhlapuheen piti jo Pienyrityskeskuksen perustamisvaiheissa nuorena kansanedustajana mukana ollut Erkki Liikanen, joka teki sittemmin pitkän uran politiikassa ja myös Suomen Pankin pääjohtajana.

Asiakaslehtiä

Julkaisuja

Videoita

KAIKKI VERKKOJUTUT

Kiinnostaisiko tietää, mistä aiheista olemme aiemmin kirjoittaneet? Mikäli haluat lukea vanhempia verkkojuttujamme – löydät ne täältä!