Xamkin opiskelijoiden työ näkyy monipuolisesti Emma Gaalassa, joka pidettiin 2.2.2019 Hartwall Areenalla. Lukuisia xamkilaisia osallistui Emma Gaalan opiskeluprojekteihin ja mukana oli monen eri alan edustajia – muotoiluista, matkailusta, liiketaloudesta ja IT-alalta.

Parasta yhteistyössä on ollut ennakkoluuloton asenne ja tekemisen meininki. Opiskelijat suunnittelivat ja toteuttivat muun muassa someviestintää, puvustusta, yleisökilpailuja, mediapisteen Emma Gaalan tiedotustilaisuuteen ja Xamkin alumnien VIP-tilaisuuden.

Katso täältä tunnelmapaloja ja lue, miten Suomen arvostetuinta musiikkigaalaa tehtiin yhdessä opiskelijoiden kanssa!

Tutustu tekijöihin ja seuraa somessa

#xamkgoesemma     #emmagaala2019     #emmagaala     #xamk

XAMK on Emma Gaalan yksi pääyhteistyökumppaneista

 • Xamk ja Musiikkituottajat – IFPI Finland ry ovat solmineet kaksivuotisen sopimuksen Emma Gaalan yhteistyöstä.
 • Emma Gaala on Suomen suurin ja arvostetuin vuotuinen musiikkialan palkintojenjakotilaisuus.
 • Vuonna 2018 Emma-patsaan rinnalla jaettiin ensimmäistä kertaa uusi Vuoden tulokas -palkinto, jonka on suunnitellut muotoilijaopiskelija Raili Auraskari.
 • Emma Gaala näytetään live-lähetyksenä Nelosella 2.2.2019.

Behind-the-scenes

Kohti Emma Gaalaa

Opiskelijoiden haastatteluja punaiselta matolta

Emma Gaala ehdokkaiden haastatteluja

Katso lisää haastatteluja Youtube kanavalta!

Tekijät tutuiksi - keitä me olemme?

Emma Gaalassa näkyy opiskelijoiden työ

Xamkin ja Emma  Gaalan yhteistyö näkyy monin eri tavoin myös Xamkin omissa tapahtumissa. Syyskuussa 2018 järjestetyssä opiskelijoiden Kick off -tilaisuudessa oli mukana artisti Arttu Lindeman. Studia-messuilla 27.-28.11. oli myös Kymppilinja ja Aste tavattavissa.

Opiskelijat pääsevät tekemään, kokemaan ja verkostoitumaan (opetuksellinen yhteistyö 2018-2019)

 • Kaksi Xamkin opiskelijaa on 6 kk ajan työharjoittelussa Musiikkituottajien toimistolla. Työtehtävinä on mm. Suomen virallisen listan koostaminen ja sen somemarkkinointi, Emma Gaalan somemarkkinoinnin suunnittelu ja koordinointi sekä Musiikkituottajien sometilien sisällöntuotanto.
 • Emma Gaalan someviestintä -opintojakso ja kolmen sometiimin valinta (5 op). Yksi tiimeistä tuottaa sisältöä Emma Gaalan somekanaviin, yksi Xamkin somekanaviin ja yksi toteuttaa haastattelut eri mediapisteillä.
 • Monikameratuotannon opintojaksoon osallistuvat opiskelijat toteuttavat mediapisteen Emma Gaalan tiedotustilaisuuteen joulukuussa ja itse gaalaan yhteistyössä sometiimien kanssa.
 • Muodin ja puvustuksen opiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat Emman hostien puvustuksen ja asusteet.
 • Emma Gaalan yhteydessä järjestetään myös Xamkin alumnien VIP-tilaisuus, jonka suunnittelusta vastaavat tapahtumatuotannon opintojakson opiskelijat.
 • Palveluprosessit ja niiden johtaminen opintojaksolla kehitetään gaalaan liittyviä prosesseja.

Olemme todella tyytyväisiä siitä, että saimme Xamkin kumppaniksemme Emmaan. Xamkissa on saman katon alla monialaista osaamista ja hyvä tekemisen meininki. Opiskelijat saavat arvokasta kokemusta käytännön työstä oppimiseen sekä verkostoitumiseen alan yritysten kanssa.

Viime Emman tiimoilta toteutettu yhteistyö oli monellakin tapaa erittäin onnistunut ja mm. Emman someen saatiin opiskelijoiden toimesta tuotua ihan uudenlaista elämää. Uskon, että kun nyt teemme asioita yhdessä jo toista kertaa, niin yhteistyö tulee olemaan jopa viime vuotta onnistuneempi.”

Apulaisjohtaja Tommi Kyyrä, Musiikkituottajat – IFPI Finland

 

Kiinnostuitko? Hae opiskelijaksi Xamkiin!

Haluatko olla mukana luomassa sisältöjä ja päästä toteuttamaan projekteja yhdessä muiden kanssa? Kiinnostaako yritysyhteistyö?

Hae Xamkiin opiskelijaksi! Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu on siellä missä tapahtuu ja luodaan uutta. Kampuksena on koko maailma. Kivijalkoina ovat Kotka, Kouvola, Mikkeli ja Savonlinna.

Katso hakuajat ja koulutustarjonta tästä

 

5 hyvää syytä valita XAMK

 1. Meiltä saat koulutuksen, jota työelämä arvostaa.
 2. Joustavat, ajasta ja paikasta riippumattomat opiskelutavat. Voit valita oman oppimisväyläsi ja yhdistellä erilaisia tapoja opiskella.
 3. Rento ja yhteisöllinen opiskeluympäristö, viihtyisät kampukset.
 4. Toimivat opiskelijan tukipalvelut – meillä saat tukea ja apua sekä ohjausta.
 5. Mahdollisuus lähteä opiskelu- tai harjoitteluvaihtoon ympäri maailmaa.

Xamk Goes Emma tiedotteet

Kysy lisää

Tiivi Pukkila-Nupponen
viestintä- ja markkinointipäällikkö
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Puh. 040 521 1809, tiivi.pukkila-nupponen@xamk.fi

Tommi Kyyrä
apulaisjohtaja
Musiikkituottajat IFPI ry.
Puh. 09 6803 4050, www.ifpi.fi

Jaa sivu