Lukuisia xamkilaisia osallistuu jälleen Emma Gaala opiskeluprojekteihin ja mukana on monen eri alan edustajia – muotoiluista, matkailusta, liiketaloudesta ja IT-alalta. Opiskelijat suunnittelivat ja toteuttivat muun muassa someviestintää, puvustusta, yleisökilpailuja, mediapisteen Emma Gaalan tiedotustilaisuuteen sekä hyvinvointiteknologiaa hyödyntävän hyvinvointihuoneen artisteille Emma Gaalaan.

Katso täältä tunnelmapaloja ja lue, miten Suomen arvostetuinta musiikkigaalaa tehtiin yhdessä opiskelijoiden kanssa!

seuraa somessa

#xamkgoesemma   #emmagaala    #xamk

XAMK on Emma Gaalan yksi pääyhteistyökumppaneista

 • Xamk ja Musiikkituottajat – IFPI Finland ry ovat solmineet sopimuksen Emma Gaalan yhteistyöstä. Yhteistyötä tehdään jo 4 vuotta peräkkäin.
 • Emma Gaala on Suomen suurin ja arvostetuin vuotuinen musiikkialan palkintojenjakotilaisuus.
 • Koronapandemian vuoksi Emma Gaala siirtyy perinteisestä alkuvuodesta myöhemmälle kevääseen. Vuoden 2020 paras kotimainen musiikki ja tekijät palkitaan Emma Gaalassa Hartwall Arenalla perjantaina 14.5.2021.
 • Ehdokkaat julkistetaan tammikuun 21. päivä. 

Opiskelijat haastattelee Emma Gaala voittajat 2020

Katso kaikkien Emma Gaala voittajien haastattelut Xamkin Youtubesta.

Opiskelijat haastattelee - Emma Gaala ehdokkaat

 

Katso lisää haastatteluja Youtube kanavalta!

Emma Gaala tiimit- keitä me olemme?

Tutustu tekijöihin

Gaalan glamouria ja tiimityöskentelyn taikaa - Opiskelu johdatti somettamaan Emma Gaalalle

Viveka Tiitola pääsi mukaan kurkistamaan Emma Gaalan sisäpiiriin

Tytti Maasalon pukujen suunnittelussa taide on inspiraation lähteenä

Niina Mustasalon työharjoittelu Musiikkituottajilla on ollut verkostoitumisen juhlaa

Joni Tamminen haluaa luoda hienosti toteutettuja elämyksiä

Sonja Lehtinen on valmis menemään oman mukavuusalueen ulkopuolelle

Galleria

 

Emma Gaalassa näkyy opiskelijoiden työ

Xamkin ja Emma  Gaalan yhteistyö näkyy monin eri tavoin myös Xamkin omissa tapahtumissa.

Opiskelijat pääsevät tekemään, kokemaan ja verkostoitumaan. Opetuksellista yhteistyötä on paljon ja tässä esimerkkejä vuoden 2020-2021 opetuksellisesta yhteistyöstä. Siinä tulee korostumaan luovuus, yhdessä tekeminen ja monipuolisuus.

Opetuksellinen yhteistyö 2021-2021:

 • Fysioterapiaopiskelijat ja Active Life Lab:in tutkijat suunnittelevat hyvinvointihuoneen Emma Gaalaan. Artisteilla on tilaisuus hyödyntää hyvinvointia mittaavaa teknologiaa,saada mielenkiintoista ja hyödyllistä tietoa alan asiantuntijoilta ja mahdollisuus vaikuttaa omaan hyvinvointiin kenraaliharjoituksissa
  avattavassa hyvinvointihuoneessa.
 • Mahdollisuus työharjoitteluun Musiikkituottajilla. Työtehtävinä on mm. Suomen virallisen listan koostaminen ja sen somemarkkinointi, Emma Gaalan somemarkkinoinnin suunnittelu ja koordinointi sekä Musiikkituottajien sometilien sisällöntuotanto.
 • Emma Gaalan someviestintä -opintojakso ja kolmen sometiimin valinta (5 op). Yksi tiimeistä tuottaa sisältöä Emma Gaalan somekanaviin, yksi Xamkin somekanaviin ja yksi toteuttaa haastattelut eri mediapisteillä.
 • Monikameratuotannon opintojaksoon osallistuvat opiskelijat toteuttavat mediapisteen Emma Gaalan tiedotustilaisuuteen joulukuussa ja itse gaalaan yhteistyössä sometiimien kanssa.
 • Vuoden tulokas palkinnon on jakanut perinteisesti Xamkin edustaja. Muodin ja puvustuksen opiskelija suunnittelee ja toteuttaa vuoden tulokas palkinnon jakajan puvun.
 • Emma Gaalaan tulevat installaatiotyöt toteuttaa tänä vuonna muotoilunopiskelija/opiskelijat.

Olemme todella tyytyväisiä siitä, että saimme Xamkin kumppaniksemme Emmaan. Xamkissa on saman katon alla monialaista osaamista ja hyvä tekemisen meininki. Opiskelijat saavat arvokasta kokemusta käytännön työstä oppimiseen sekä verkostoitumiseen alan yritysten kanssa.

Viime Emman tiimoilta toteutettu yhteistyö oli monellakin tapaa erittäin onnistunut ja mm. Emman someen saatiin opiskelijoiden toimesta tuotua ihan uudenlaista elämää. Uskon, että kun nyt teemme asioita yhdessä jo toista kertaa, niin yhteistyö tulee olemaan jopa viime vuotta onnistuneempi.”

Apulaisjohtaja Tommi Kyyrä, Musiikkituottajat – IFPI Finland

 

Kiinnostuitko? Hae opiskelijaksi Xamkiin!

Haluatko olla mukana luomassa sisältöjä ja päästä toteuttamaan projekteja yhdessä muiden kanssa? Kiinnostaako yritysyhteistyö?

Hae Xamkiin opiskelijaksi! Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu on siellä missä tapahtuu ja luodaan uutta. Kampuksena on koko maailma. Kivijalkoina ovat Kotka, Kouvola, Mikkeli ja Savonlinna.

Katso hakuajat ja koulutustarjonta tästä

 

5 hyvää syytä valita XAMK

 1. Meiltä saat koulutuksen, jota työelämä arvostaa.
 2. Joustavat, ajasta ja paikasta riippumattomat opiskelutavat. Voit valita oman oppimisväyläsi ja yhdistellä erilaisia tapoja opiskella.
 3. Rento ja yhteisöllinen opiskeluympäristö, viihtyisät kampukset.
 4. Toimivat opiskelijan tukipalvelut – meillä saat tukea ja apua sekä ohjausta.
 5. Mahdollisuus lähteä opiskelu- tai harjoitteluvaihtoon ympäri maailmaa.

Xamk Goes Emma tiedotteet

Kysy lisää

Tiivi Pukkila-Nupponen
viestintä- ja markkinointipäällikkö
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Puh. 040 521 1809, tiivi.pukkila-nupponen@xamk.fi