Xamkin henkilökuntaa tuetaan eri tavoin laadukkaan opetuksen toteuttamisessa. Xamk tukiversumi esittelee ja kokoaa yhteen tuen muotoja sekä auttaa hahmottamaan tuen kokonaisuutta. Xamk tukiversumista löydät linkit tietojen ja toimintojen äärelle, jotka sijaitsevat eri järjestelmissä, kuten Luxissa, Learnissa tai OpenLearnissa. Tukiversumi toimii myös esihenkilötyön tukena, sillä sen avulla on helppo käydä läpi henkilöstön pedagogisen osaamisen kehittämisen mahdollisuudet, esimerkiksi pedavalmennus tai mentorien tuella tapahtuva vertaissparraus, kun halutaan edistää laaduntekijöiden toteuttamista omalla opintojaksolla.

Jokainen kehittää työtään parhaaksi katsomillaan tavoilla ja tähän Xamk tukiversumi antaa virikkeitä. Sinäkin olet Xamkin laadun tekijä, joten tutustu ja poimi tarpeistasi ja mielenkiinnon kohteistasi käsin sopivat tuen muodot ja kehity rohkeasti edelleen!

Kuvasta puuttuvat eri koulutus- ja palveluyksiköiden sisäisenä arjen toimintana tehtävä tuki, kuten esihenkilötyö ja kollegoiden yhteinen työ. Niitä ei ole unohdettu, vaan ne voidaan nähdä kivijalkana, jonka päälle kaikkea muuta tukea tarjotaan.