Tunne huominen. Rohkeus ja uteliaisuus. Tahto kokeilla, oivaltaa ja oppia. Halu laittaa kaikki likoon huomisen puolesta.

Xamkilaisuus on asenne, joka yhdistää. Tehtävänämme on palvella sinua, joka rakennat uuden ajan työelämää. Paras tapa tuntea huominen on luoda se itse.

Xamk – tunne huominen.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk profiloituu vastuullisen hyvinvoinnin, teknologian ja luovan talouden korkeakouluksi.

Koulutamme vastuullisia muutoksentekijöitä. Innostamme itsensä kehittämiseen ja jatkuvaan oppimiseen. Tuemme opiskelijayrittäjyyttä ja mahdollistamme vahvan verkostoitumisen.

Teemme vaikuttavaa tutkimusta ja kehitystyötä. Erityisosaamistamme ovat metsä, ympäristö ja energia, merenkulku ja logistiikka, digitaalinen talous sekä kestävä hyvinvointi.
Tunnemme kotikenttämme ja teemme siitä kansainvälisemmän.

Vaikutamme suoraan Kaakkois-Suomen menestykseen ja elinvoimaan. Tuomme alueelle kansainvälistä osaamista ja yhteistyömahdollisuuksia.

Kampuksemme sijaitsevat Mikkelissä, Savonlinnassa, Kouvolassa ja Kotkassa. Tarjolla on lähes 50 amk- tutkintokoulutusta ja yli 30 yamk-koulutusta. Opinnot voi suorittaa joustavasti oman suunnitelman mukaan, osan kokonaan verkossa.

Tutkintokoulutuksen lisäksi Xamkissa on Suomen laajin avoin AMK-tarjonta, uudentyyppisiä mikrokursseja ja runsaasti muuta täydennyskoulutusta.

Henkilökuntaa Xamkissa on noin 850.

Tutustu Xamkin keskeisiin tunnuslukuihin. 

TKI-toiminta

Tutkimus- ja kehittämisorganisaationa Xamk tähtää etenkin Kouvolan, Kotkan, Mikkelin ja Savonlinnan seutujen kehittämiseen.

Lue lisää

Palvelutoiminta

Koulutuksen ja tutkimuksen kautta Xamk tuottaa monipuolisia palveluja yritysten ja yksilöiden tarpeisiin.

Lue lisää

Vaikuttavuus

Lue lisää

Vastuullisuus

Lue lisää

Yhteystiedot ja kartat

Lue lisää

Kampukset

Lue lisää

Organisaatio ja hallinto

Lue tästä

Strategia

Lue tästä

Ajankohtaista

Tiedotteet ja tapahtumat

Tutustu tästä

Työpaikat

Tutustu tästä

Medialle

Lue tästä
Opoille

Opoille

Lue tästä

Opiskelijalle

Lue tästä

Kansainvälisyys

Tutustu tästä

Vastuullisuus

Lue tästä

Pedagoginen kehittämisohjelma 2018-2022

Tutustu tästä

Laatu ja arviointi

Parannamme jatkuvasti koulutuksen, TKI- ja palvelutoiminnan sekä tukipalvelujen laatua avaimena käyttäjiltä ja asiakkailta kerätty palaute.

Lue lisää

Julkaisut

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun osaamiseen voit tutustua ammattikorkeakoulun julkaisujen kautta.

Lue lisää

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus

Arvojensa mukaisesti Xamk on toimiva korkeakouluyhteisö ja tapamme toimia on turvallinen ja oikeudenmukainen. Tutustu tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmaan

Tutustu suunnitelmaan

Julkiset hankinnat

Lue tästä

Palaute

Jätä palautetta Xamkille

Lue tästä