Nyt kaikilla Xamkin opiskelijoilla on mahdollisuus päästä osaksi Suomen suosituinta musiikkigaalaa. Opintojaksolla Emma Gaalan someviestintä nimittäin  paneudutaan syvällisesti markkinoinnin suunnitteluun sosiaalisessa mediassa. Samalla on mahdollisuus päästä kurkistamaan Emma Gaalan kulisseihin.

 Tiina Nykänen osallistui viime vuoden Emma Gaalan someviestintä -opintojaksolle ja suosittelee sitä lämpimästi myös muille. Tässä viisi loistavaa syytä, miksi opintojaksolle kannattaa ilmoittautua!

1. Mahtava tilaisuus päästä kurkkaamaan ison musiikkigaalan kulissien taakse! Opintojakson aikana pääsee näkemään ja kuulemaan osan siitä, miten näin suuren tapahtuman järjestelyt etenevät kohti gaalailtaa.

2. Parhaimmillaan pääsee syventämään omia tiimityöskentelytaitoja todella paljon. Suunnitelman tekeminen ja mahdollinen toteuttaminen vaativat tiivistä yhteistyötä ja hyviä vuorovaikutustaitoja ryhmän kesken. Kannattaa rohkeasti lähteä tekemään työtä uusien ihmisten kanssa, voit saada projektin myötä näistä tiimiläisistä myös uusia kavereita itsellesi.

3. Opintojakson aikana saa hurjasti lisää tietoa ja taitoa some-markkinoinnista. Opittuja asioita pääsee myös heti testaamaan ja toteuttamaan käytännössä. Some-osaaminen on nykypäivänä tärkeää miltei jokaisella alalla, joten tämän opintojakson anti ei mene varmasti hukkaan.

4. Pääsee tapaamaan ja haastattelemaan Suomen eturivin artisteja ja omia idoleita. Kutkuttavan jännittävää ja ikimuistoista!

5. Pääsee Emma-ehdokkaiden julkistamistilaisuuteen sekä itse gaalaan! Saa nähdä miten eri medioiden edustajat tekevät työtä näissä tilaisuuksissa ja saa nähdä myös, miten artistit edustavat ja tekevät omaa työtään. Gaalassa pääsee myös näkemään oikeaa glamouria punaisen maton pukuloistoineen ja musiikkiesityksineen. Nämä kaikki kokemukset ovat mieleenpainuvia hetkiä.

– Tiina Nykänen, restonomi opiskelija

Lue opintojaksosta ja ilmoittaudu Pepissä: VV00DB93-3003 Emma Gaalan someviestintä (3-7 op).

Katso tunnelmapaloja edellisiltä vuosilta ja lue, miten Suomen arvostetuinta musiikkigaalaa tehtiin yhdessä opiskelijoiden kanssa: xamk.fi/xamk-goes-emma-gaala/