Heipä hei!

Tämän blogipostauksen ja Mikkeli-mainoksen takaa löytyy neljä toisen vuoden restonomiopiskelijaa Mikkelin kampukselta: Maria, Nea, Martta ja Essi. Olemme löytäneet tiemme opintojen pariin eri puolilta Suomea haaveemme ollessa sama: olla tulevaisuuden matkailu- ja ravitsemisalan ammattilaisia. Haluamme opintojemme ohessa edesauttaa positiivista kuvaa mahtavasta opiskelukaupungistamme niin asuin- kuin vierailukaupunkina.

Olemme ehtineet opiskella jo varsin monipuolisesti erilaisia alaamme liittyviä aiheita, mm. kieli- ja viestintätaitoja, asiakasymmärrystä sekä hyvinvointi-, juoma-, ja tapahtumajärjestämisopintoja. Perusopintojen lisäksi olemme pystyneet myös ilmoittautumaan Xamkin ulkopuolisiin kursseihin esimerkiksi Campusonlinen kautta.

Markkinointi osana opintojamme

Tärkeä osa Xamkin matkailu- ja palveluliiketoiminnan laajoja opintoja ovat erilaiset markkinointitavat niin Suomen sisällä kuin sen ulkopuolellakin. Niihin pääsee syventymään muun muassa matkailu- ja ravitsemisalan digimarkkinointi -kurssilla, jota itsekin käymme tällä hetkellä.

Tämä blogi liittyykin kurssitehtäväämme, jossa opiskelijoiden on tarkoituksena markkinoida paikallisia yrityksiä ja palveluita sosiaalisen median kautta.  Meidän ryhmämme innostui ajatuksesta markkinoida Mikkeliä kokonaisuudessaan – onhan kaupunki kotimme useamman vuoden ajan ja tarjoaa paljon erilaisia kokemuksia.

Millainen Mikkeli on meille?

Lähellä sydämiämme on luonnon läheisyys. Vaikka Mikkelin alueella asuukin lähes 53 000 ihmistä, asuinkulmiltaan ei tarvitse lähteä kovinkaan kauaksi löytääkseen rauhan.

Mikkeli-mainoksessamme on kaksi kuvaa (ylin rivi, oikea & keskimmäinen rivi, vasen) Urpolan luontopolulta, joka on osa suurempaa Saimaa Geopark -kokonaisuutta. Luontopolkua kulkiessa voi hyvällä onnella nähdä alueella asustelevia saukkoja ja liito-oravia!

Mikkelin ympäristö on myös täynnä historiaa. Useiden museoiden lisäksi suosittu vierailukohde on Kenkävero (ylin rivi, vasen), jonka historia ylettyy yli 500 vuoden päähän.

 

 

Toivotamme kaikki tulevaisuuden Xamk opiskelijat lämpimästi Mikkeliin!

 

Maria Tuikka
Nea Estola
Martta Korpioksa
Essi Harha

Restonomi (AMK), matkailu- ja palveluliiketoiminta
Xamk, Mikkeli

Kirjoita kommentti

*