Moikka!

Olen Vuorion Jesse ja kotoisin pääkaupunkiseudulta, Helsingistä. Muutin reilu kuukausi sitten Savonlinnaan opiskelemaan liikunnanohjaajaksi ja näin pääsin ottamaan ensimmäisen konkreettisen askeleen kohti omia unelmiani liikunta-alalla.

Urheilu on itselleni erittäin tärkeää ja se onkin yksi isommista syistä, miksi valitsin Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Xamkin. Täällä opiskellessani minun on helppoa yhdistää tavoitteellinen urheileminen ja opiskelu.

Väitän että omat vahvuudet opiskelussa on arjen aikatauluttaminen ja jokaisen päivän maksimoiminen opiskelujeni parissa. Olen kauan tehnyt töitä oman urheilu-urani kanssa. Siinä jos jossain olen oppinut ottamaan vastuuta omasta elämästäni ja näin vastuun ottaminen opinnoista ei vierastanut itseäni yhtään.

Opiskeluissani itseäni kiinnostaa kaikki, mikä liittyy jollain tavalla liikuntaan, tai tarkemmin ottaen urheiluun.

Haluan tulevaisuudessa päästä työskentelemään motivoituneiden ihmisten kanssa. Eritoten huippu-urheilijoiden kanssa, koska he inspiroivat minua eniten. Uskon, että täällä koulussa siihen on loistavat mahdollisuudet.

Ainakin näin ensimmäisten viikkojen aikana olen saanut huomata, että hommat toimivat ja paikalliset urheiluseurat ovat olleet meistä liikunta-alan opiskelijoista todella innoissaan. Olen jo päässyt verkostoitumaan useiden eri seurojen kanssa ja uskon että tulevaisuuden työmarkkinoita ajatellen tämä on loistava asia.

Suosittelisin koulutusohjelmaa kaikille liikunnasta ja urheilusta pitäville tyypeille. Jokainen alalle päässeistä opiskelijoista löytää varmasti sen oman polkunsa, kun kyseessä on näinkin laaja ala kuin liikunta. Oletpa minkäikäinen vaan, niin tervetuloa mukaan meidän kanssamme opiskelemaan.

 

Jesse Vuorio
liikunnanohjaaja (AMK) -opiskelija,
Xamk, Savonlinna

Kuvat: Pekka Rauramo