Ilmoittaudu mukaan promoottori-opintojaksolle 8.-21.4.2024

Promoottoriopintojakso sisältää käytännön työtehtäviä ja niitä tukevia tietoiskuja ja luentoja. Pääset mukaan markkinoimaan Xamkia messuille, tapahtumiin ja kouluihin sekä tuottamaan sisältöjä Xamkin sosiaalisen median kanaviin, kuten Tiktokiin ja Instagramiin. Esimerkiksi viimeiset kaksi vuotta promoottorit ovat olleet mukana eri tehtävissä Emma Gaalassa. Voit itse valita, missä kaikessa haluat olla mukana.

Opintojaksolle voivat osallistua Xamkin opiskelijat kaikista AMK-tutkintoon johtavista koulutuksista ja Xamkin kaikilta kampuksilta. Opintojakso EI ole tarkoitettu YAMK-tutkinnon tai avoimen AMK:n opiskelijoille.

Promoottorikoulutus on vapaasti valittavia opintoja.  Opintojakson laajuus on 5 op. Opintojakson suorittaminen on mahdollista ja toivottavaakin jakaa useamman vuoden ajalle.

Huom! Jos olet jo  mukana promoottoriopintojaksolla, sinun ei tarvitse ilmoittautua enää uudelleen. Voit jatkaa mukana entiseen malliin. 

Kuvia promoottoriopintojaksolta 2023-2024

pROMOOTTOREIDEN KÄYTÄNNÖN TYÖTEHTÄVIÄ

 • Tapahtumamarkkinointi (messut ja muut tapahtumat)
 • Xamkin esittely 2. asteen oppilaitoksissa paikan päällä
 • Xamkin esittely 2. asteen oppilaitoksille Teamsin kautta
 • Xamkin sosiaalisen median kanavien sisällöntuotanto
 • Xamkin markkinointikuvauksissa ja -videotuotannoissa esiintyminen

Promoottoriopintojaksolla voit siis itse valita, missä kaikessa olet mukana. Erilaisia työtehtäviä, joista valita, on vuosittain toista sataa. Jos esimerkiksi videokuvauksissa esiintyminen ei ole sinun juttusi, siihen ei tarvitse osallistua, vaan voin keskittyä enemmän esimerkiksi tapahtumiin.

Opit

 • Esiintymisvarmuutta
 • työskentelyä tuloksellisesti messuilla ja tapahtumissa
 • hyödyntämään sosiaalista mediaa ammatillisesti
 • tiimityöskentelyä.

Opintojakso on hyvää vastapainoa teoriapainotteisille opintojaksoille. Mukavan tekemisen ohessa saat uusia kavereita eri koulutuksista ja kampuksilta. Samalla opintojakso tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia verkostoitua työelämän kanssa.

Kuvia promoottoriopintojaksolta 2023-2024

Kenelle

Aktiivisille ja ulospäin suuntautuneille opiskelijoille, joilla on kiinnostusta viestintään, markkinointiin, sosiaaliseen median ja itsensä kehittämiseen.

Koulutuksessa opiskellaan käytännön kautta taitoja, joita kaikki tarvitsevat työelämässä. Tämä koskee tradenomeja, insinöörejä, liikunnanohjaajia, yhteisöpedagogeja, sosionomeja, restonomeja, muotoilijoita, fysioterapeutteja, sairaanhoitajia, merikapteeneja – ihan kaikkia.

ILMOITTAUTUMINEN OPINTOJAKSOLLE

Ilmoittaudu promoottori-opintojaksolle 8.-21.4.2024 Pepissä (KY00BH71-3010). 

HUOM! Koulutushaussa lukee, että promoottoriopintojakso järjestetään Kotkassa, mutta todellisuudessa se järjestetään kaikilla kampuksilla. Voit siis osallistua opiskelit missä tahansa!!

Lisätietoja:

 • Aki Ilmanen, aki.ilmanen@xamk.fi, 040 508 1498
 • Helena Hämäläinen, Helena.hamalainen@xamk.fi, 040 570 3711

 

Kuvia promoottoriopintojaksolta 2023-2024

Kirjoita kommentti

*