Ilmoittaudu mukaan promoottori-opintojaksolle 1.9.2023 mennessä

Promoottoriopintojakso sisältää käytännön työtehtäviä ja niitä tukevia tietoiskuja ja luentoja. Pääset mukaan markkinoimaan Xamkia messuille, tapahtumiin ja kouluihin sekä tuottamaan sisältöjä Xamkin sosiaalisen median kanaviin, kuten Tiktokiin ja Instagramiin. Esimerkiksi helmikuussa 2023 promoottorit olivat mukana eri tehtävissä Emma Gaalassa Helsingissä. Voit itse valita, missä kaikessa haluat olla mukana.

Opintojaksolle voivat osallistua Xamkin opiskelijat kaikista AMK-tutkintoon johtavista koulutuksista ja Xamkin kaikilta kampuksilta. Opintojakso EI ole tarkoitettu YAMK-tutkinnon tai avoimen AMK:n opiskelijoille.

Promoottorikoulutus on vapaasti valittavia opintoja.  Opintojakson laajuus on 5 op. Opintojakson suorittaminen on mahdollista ja toivottavaakin jakaa useamman vuoden ajalle.

Huom! Jos olet jo  mukana promoottoriopintojaksolla, sinun ei tarvitse ilmoittautua enää uudelleen. Voit jatkaa mukana entiseen malliin. Aikaisemmin kuin syksyllä 2022 opinnot Xamkissa aloittaneille ilmoittautumisaika opintojaksolle oli jo keväällä, mutta jos haluat vielä mukaan, ota yhteyttä ensin Akiin tai Helenaan. 

pROMOOTTOREIDEN KÄYTÄNNÖN TYÖTEHTÄVIÄ

  • Tapahtumamarkkinointi (messut ja muut tapahtumat)
  • Xamkin esittely 2. asteen oppilaitoksissa paikan päällä
  • Xamkin esittely 2. asteen oppilaitoksille Teamsin kautta
  • Xamkin sosiaalisen median kanavien sisällöntuotanto.

Aina tulee myös kaikenlaista yllättäviä juttuja. Välillä ollaan oltu Abi Goes Tallinn -tapahtumissa ja esim. helmikuussa parikymmentä promoottoria oli mukana Emma Gaalassa haastattelemassa artisteja, tv-tuotannon apuna sekä avustamassa monissa järjestelytehtävissä.

Opit

  • Esiintymisvarmuutta
  • työskentelyä tuloksellisesti messuilla ja tapahtumissa
  • hyödyntämään sosiaalista mediaa ammatillisesti
  • tiimityöskentelyä.

Opintojakso on hyvää vastapainoa teoriapainotteisille opintojaksoille. Mukavan tekemisen ohessa saat uusia kavereita eri koulutuksista ja kampuksilta. Samalla opintojakso tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia verkostoitua työelämän kanssa.

Kenelle

Aktiivisille ja ulospäin suuntautuneille opiskelijoille, joilla on kiinnostusta viestintään, markkinointiin, sosiaaliseen median ja itsensä kehittämiseen.

Koulutuksessa opiskellaan käytännön kautta taitoja, joita kaikki tarvitsevat työelämässä. Tämä koskee tradenomeja, insinöörejä, liikunnanohjaajia, yhteisöpedagogeja, sosionomeja, restonomeja, muotoilijoita, fysioterapeutteja, sairaanhoitajia, merikapteeneja – ihan kaikkia.

ILMOITTAUTUMINEN OPINTOJAKSOLLE

Syksyllä 2023 opintonsa aloittaneiden opiskelijoiden ilmoittautuminen opintojaksolle on 28.8.-1.9. Pepissä (KY00BH71-3009).

Aikaisemmin aloittaneiden opiskelijoiden ilmoittautumisaika syksyn opintojaksoille oli jo huhtikuussa. Jos kuitenkin haluat mukaan, laita asiasta viestiä Akille tai Helenalle (yhteystiedot alla).

HUOM! Koulutushaussa lukee, että promoottoriopintojakso järjestetään Kotkassa, mutta todellisuudessa se järjestetään kaikilla kampuksilla. Voit siis osallistua opiskelit missä tahansa!!

Lisätietoja:

  • Aki Ilmanen, aki.ilmanen@xamk.fi, 040 508 1498
  • Helena Hämäläinen, Helena.hamalainen@xamk.fi, 040 570 3711

 

Kirjoita kommentti

*