Terveydenhoitajaopiskelijamme Anna Ropponen voitti upeasti Wellness Fitnessin MM-hopeaa Espanjan Santa Susannassa 7.11.2020. Anna on myös yksi Xamkin sponsoroimista urheilijoista.

 

 

Tässä Annan kuulumiset kisamatkalta:


Kisat sujuivat varsin mallikkaasti, vaikka vastoinkäymisiä oli todella paljon. Kuntoa sain kiristettyä vielä Turun Nordic Fitness Expoista ja treenejä tein niin monta kuin arkeen pystyi mahduttamaan.

Saapuessani Espanjaan kunto kuitenkin alkoi pehmentyä ja turvotus oli jotain minulle ennennäkemätöntä. Tapahtui fitness-urheilijan pahin painajainen, menkat alkoi. Jäätävä turvotus. Kisoihin aikaa vuorokausi.

En kuitenkaan mennyt Espanjaan asti luovuttamaan. Koska asiat ei murehtimalla parane, ei muuta kuin hommiin.

Puin kaikki vaatteet päälle, mitä kaapissa oli, ja lähdin lenkille. Juoksin 23 km, 31 000 askelta, iskin varpaanikin kiveen ja kynsi irtosi!

Nyt tarvittiin todellista taistelumieltä. Ja sitä todellakin löytyy. Voimat oli loppunut jo aikoja sitten, mutta loppu jatkettiin suomalaisella sisulla! Sitten vielä kuminauhalla koko kropan treeni ja loppuun huolelliset venyttelyt.

Aamulla kunto olikin parempi ja kisalavalle astuin itsevarmana taistelemaan mitaleista.

 

Sain MM-hopeaa. Kirjaimellisesti kova työ palkittiin. Olen niin onnellinen ja tyytyväinen. Tämä ylitti kaikki odotukseni!

Ja kuten arvata saattaa, vedin jälleen aivan helvetin upean lavashown! Se upposi tälläkin kertaa tuomaristoon, sillä kisan jälkeen tuomari kävi henkilökohtaisesti kertomassa, kuinka silmiinpistävän hyvältä esiintyminen näytti ja lavakarismani loisti todenteolla. Se, jos mikä, kruunasi koko kisan ja kisakauden.

Sitten pääsin vihdoin syömään! Ostin jo suomesta muutaman irtokarkin, sillä lakritsi on herkkuani. Ja illalla vielä hotellin buffettiin ja kyllä me vähän kilisteltiinkin.

Saavuttuani Suomeen kävin jo kentällä tekemässä ensimmäisen koronatestin, josta sain jo negatiivisen tuloksen.  Pian on seuraava testi, jonka jälkeen pääsen jatkamaan työharjoitteluani ja palaamaan toden teolla arkeen.

Pakko kyllä myöntää, että tämä pieni karanteeni tekee terää, sillä on ollut hirmuinen ikävä lapsia. Nyt saadaan olla hetki yhdessä ilman kiirettä, leipoa, ulkoilla ja nukkua kunnolla. Tätä yhdessä oloa olen kaivannut koko syksyn.

Intoa puhkuen ja levänneenä  siis loppuvuoteen. Toivotaan, että saan harkkatunnit täyteen ja valmistun ajoissa. Minun panoksestani se ei ainakaan jää kiinni.

 


Xamk onnittelee Annaa hienosta saavutuksesta!

 

Lue myös Annan kuulumiset SM-kisojen jälkitunnelmissa

Kirjoita kommentti

*