Kevään 2021 valmistumisjuhlia vietettiin verkkovälitteisesti perjantaina 28.5.21. Juhlassa kuultiin tuttuun tapaan myös valmistuvien terveisiä. Sairaanhoitajaksi valmistunut Antti Jouppi edusti juhlassa Savonlinnan kampukselta valmistuvaa. 

Antti Jouppi valmistui sairaanhoitajaksi 28.5.2021 Savonlinnan kampukselta.

Juhlapuhe Antti Jouppi 28.5.2021

Arvoisat juhlavieraat ja kanssa valmistuvat opiskelijat. 

 On suuri ilo ja kunnia pitää puhetta valmistumispäivänämme, sekä olla edustamassa Savonlinnan kampukselta valmistuvia opiskelijoita. Aivan ensimmäiseksi haluankin toivottaa valtavat onnittelut jokaiselle tänään valmistuvalle opiskelijalle.  

 Tänään on päivä, jota olemme odottaneet jo kauan. Tänään on päivä, jonka saapuminen aika ajoin on tuntunut jopa epäuskottavalta. Tänään on päivä, jonka eteen olemme tehneet uskomattoman määrän töitä, ja ainakin omalta osaltani tänään on päivä, joka tuli vastaan nopeammin kuin osasin aavistaakaan. 

 Kuinka opiskeluajat ja 3,5 vuotta ovat vierähtäneetkin niin hurjan nopeasti ohi. Muistan edelleen ensimmäisen koulupäiväni Savonlinnassa kuin eilisen. Olin juuri muuttanut tuntemattomaan kaupunkiin, ja istuin nyt luokassa nähden vain tuntemattomia kasvoja. Minua ei ole koskaan elämässäni jännittänyt yhtä paljon oman nimeni sanominen, kuin tuona päivänä ensimmäisen tutustumisleikin yhteydessä. Luokkatovereidemme kanssa meistä hitsautui nopeasti tiivis porukka, jonka kanssa oli mukavaa viettää aikaa niin koulussa kuin vapaa-ajallakin. Kaikki ne ilon, surun ja vertaistuen hetket, joita olemme keskenämme jakaneet, ovat olleet merkittävimpiä tekijöitä ainakin omien opintojeni etenemisen kannalta. 

 Oma opiskeluaikani koostui opiskelun lisäksi vahvasti opiskelijatoimintaan osallistumisesta. Olen näiden vuosien aikana toiminut vertaistutorina, kv-tutorina, opiskelijakunta Kaakon edustajistossa ja Savonlinnan kampuksen opiskelijayhdistyksen Sohva ry:n hallituksessa. Järjestötoiminnan kautta olen ollut mukana järjestämässä lukemattomia tapahtumia, ja tutustunut lukuisiin ihmisiin.  

 Vaikka oheistoiminta tuntui välillä kiinnostavammalta kuin itse opiskelu, tuli oppimateriaaleja ja kirjoja kuitenkin päntättyä kiitettävästi. Savonlinnan kampus on ollut opiskelijan näkökulmasta idyllinen paikka opintojen suorittamiseen. Viihtyisä kampus ja helposti lähestyttävät opettajat ovat tehneet opiskelusta vaivatontaOpettajilta sai aina apua yksilöllisesti, kun vastaan tuli opintoihin liittyviä ongelmia. Haluan kiittää erityisesti OVA-opettajaamme Jaana DillströmiäOhjasit koko ryhmäämme mallikkaasti ja yksilöllisesti jokaisen kiinnostuksen kohteet mielessä pitäen. Opiskeluajat ovat olleet varmasti yksiä parhaimpia aikoja, joita elämässämme tulee vastaan, mutta nyt on aika jatkaa matkaa eteenpäin. 

 Kiitos opettajille, kiitos koulun henkilökunnalle kiitos, koko Xamkille ja kiitos uusille kavereille sekä ystäville. Opiskeluajat antoivat meille korvaamatonta elämänkokemusta, elinikäisiä ystäviä sekä suuren ylpeyden aiheen, ammattikorkeakoulututkinnon. 

 Arvoisat valmistuvat opiskelijat, 

 Nyt on aika kääntää sivua ja suunnata kohti elämän uusia haasteita. Vaalitaan muistoja, joita olemme opiskeluaikanamme saaneet, ja ollaan ylpeitä siitä mitä olemme saavuttaneet 

Nyt toivotan meille kaikille mukavaa juhlapäivän jatkoa. 

 Kiitos.