Viikko TET 2.0:ssa Xamkissa

Olemme neljä 9.-luokkalaista Mikkelin Lyseon koulusta ja olemme olleet Xamkilla viikon TET 2.0:ssa. TET 2.0 on uudenlainen tapa suorittaa TET-harjoittelu. TET 2.0:n tarkoituksena on auttaa yritystä kehittämään uusia ideoita ja ratkoa ongelmia.

Maanantai 21. marraskuuta 2016

Aloitimme aamulla klo 9.00 sillä, että meille kerrottiin, mikä on TET 2.0:n tarkoitus Xamkilla ja mitä meidän kuuluisi tehdä täällä.

Tehtävämme oli:
Miettikää, millä tavalla Xamkista voisi tehdä kiinnostavamman ikäistenne nuorten kannalta? Onko kampuksella asioita, jotka voisi nostaa aikaisempaa paremmin esiin verkkosivuilla tai sosiaalisessa mediassa? Mitä Xamkista pitäisi teidän mielestänne kertoa tai näyttää sosiaalisessa mediassa.”

Tehtävänannon jälkeen ammattikorkeakoulun tuutorit esittelivät meille paikkoja. Esittelykierroksen jälkeen tuutorit veivät meidät syömään opiskelijaravintola Kasarminaan. Loppupäivän suunnittelimme ja kehittelimme jo ideoita.

TET opiskelijoiden suosikkipaikat

Tiistai 22. marraskuuta 2016

Aamulla aloitimme tuttuun tapaan klo 9.00. Päivämme alkoi koristurnauksen merkeissä. Olimme katsomassa sekä kuvaamassa turnausta. Turnauksessa pelasi Xamkin opiskelijoita. Ensimmäisen pelin jälkeen lähdimme kehittelemään maanantaina miettimiämme ideoita. Klo 11 aikaan kävimme syömässä Kasarminassa. Iltapäivällä suunnittelimme tehtäväksi saamaamme blogitekstiä TET 2.0 viikostamme ja tutkimme Xamkin nettisivuja.

Keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Päivämme alkoi aamulla klo 9.00 Xamkin Instagram-tilin päivityksellä. Klo 11 aikaan kävimme Kasarminassa syömässä. Ruoan jälkeen yritimme kehittää vielä lisää ideoita. Suunnittelimme myös mitä tekisimme seuraavana päivänä.

Torstai 24. marraskuuta 2016

Aamulla ensimmäisenä istuimme DeXi:ssä ja mietimme mitä tekisimme ensimmäisenä. Menimme Xinnoon kirjoittamaan blogitekstiä. Noin klo 10.30 kävimme DeXi:ssä syömässä. Kun olimme syöneet kävimme kuvaamassa viisi lempi paikkaamme Xamkista. Kuvat ovat myös tässä blogissa. Iltapäivällä julkaisimme kirjoittamamme blogitekstin blogissa.

Perjantaina esittelemme viikon aikana kehittelemämme ideat Xamkille.

Saimme myös tehtäväksi lyhyesti kertoa, mikä on ollut viikon kokemuksen perusteella yllättävintä Xamkissa tai kampuksella. Yllättävää oli, että ilmapiiri on rennompi kuin luulimme ja että täällä on paljon muutakin tiloja kuin luokkahuoneita. Ruokapaikoissa ruoan hinta on alhainen sen laatuun nähden. Täällä on myös paljon itseopiskelutiloja, jotta voi opiskella rauhassa. Vapaa-ajan viettoon tarkoitettuja tiloja on myös monia, kuten kuntosali ja koripallokenttä.

 

Johanna, Nea, Roosa ja Okko

TET 2.0 opiskelijat

Kirjoita kommentti

*