Xamkin edeltäjäoppilaitoksesta Kyamkista valmistunut sisustussuunnittelija Linda Baki Linda Baki Designista suunnittelee kohteen numero 22 sisustuksen Kouvolan Asuntomessuilla.

Hei Linda! Kenen valintaa on pinnat, materiaalit, seinien värit? Ja miten päädyit näihin ratkaisuihin?

Suunnitteluyritykseni Linda Baki Design on toiminut kohteen pintamateriaali- ja sisustussuunnittelijana. Mutta kaikki valinnat olemme päättäneet tietenkin yhteistyössä asiakkaideni, Tanjan ja Juhon kanssa. 🙂 Esimerkiksi lattiavalintana oleva upea Parlan tammiparketti on puhtaasti Tanjan valitsema, hän ihastui sen rustiikkiseen ja rouheaan ilmeeseen. Tämä kohde on kaiken kaikkiaan ollut helppo ja kiva tehdä, sillä makumme ovat kohdanneet asiakkaideni kanssa erittäin hyvin. Ja tämä messukohde on ollut kyllä urani mukavimpia kohteita sisustaa, niin hauskaa meillä on ollut projektin aikana! Koenkin, että olemme ystävystyneet prosessin aikana, ja varmaan vaihdamme kuulumisia messujen jälkeenkin!

Lähtökohtana sisustuksen suunnittelulle oli luoda ajaton ja lämminhenkinen koti kahdelle nuorelle aikuiselle.
Sisustuksessa luonnonläheiset värit ja aistiystävälliset pintamateriaalit luovat levollisen ja seesteisen tunnelman tähän kotiin. Kodin pinnat ovat ajattomat, joten sisustusta on myös helppo päivittää ja muokata ajan myötä.

Onko kohteessa omia vai lainakalusteita?

Pääosin kaikki kohteen kalusteet tulevat jäämään kohteeseen.

Millainen sisustamisprosessi oli? Milloin suunnittelutyö on alkanut?

Prosessi on alkanut n. vuosi sitten, jolloin tapasin asiakasparin Mikkelissä. Heti ensimmäisen tapaamisen jälkeen jäi fiilis, että yhteinen sävel löytyi. Vuosi on sisältänyt monia tapaamisia, sähköposteja, Whatsapp-viestejä, joissa olemmae yhdessä sparrailleet ideoita, ja enimmäkseen keskusteltu jostain han muista asioista kuin sisustuksesta! 😁 Kaiken kaikkiaan sujuvasti on mennyt asiakkaiden kanssa, ja etenkin huumorilla!

Miten projekti eteni? Oliko haasteita, kompromisseja?

Koen, että projekti on edennyt sujuvasti Sievitalon, minun kuin asiakkaankin välillä. Joitain tuotetoimitusten viivästymisiä ilmeni keväällä, mutta se on normaalia tämän kokoisissa projekteissa ja aina tuotekuljetuksiin ei pystytä vaikuttamaan. Olemme selvinneet siis aika kunnioitettavan hyvin taloprojektista ja olemme tyytyväisiä lopputulokseen!

Kiitos haastattelusta ja tsemppiä tuleviin projekteihin!

Unto sosiaalisessa mediassa: