Xamkin yhteisöpedagogiopiskelija Nita Ahola teki opinnäytetyönään Yhteiskuntavastuuohjelman jääkiekkoseuralle, kohteena Liigassa pelaava Jukurit.

Nykyisin Jukurien yhteisöpäällikkönä työskentelevän ja opintoja viime metreillä työstävän Aholan opinnäytetyö ”Yhteiskuntavastuuohjelma jääkiekkoseuralle: Urheiluseurasta yhteiskunnan vastuunkantaja, Jukurit HC Oy” oli pohjana Jukurien kaudella 2016-2017 käyttöönottamalle yhteiskuntavastuuohjelmalle.

Nita Ahola
Yhteisöpedagogiopiskelija Nita Ahola teki opinnäytetyönään yhteiskuntavastuuohjelman Jukureille.

Jukurit HC Oy palkittiin hyväntekeväisyystempauksistaan Vuoden kiekkoteko -palkinnolla, jonka taustalla opiskelijan opinnäytetyö oli.
– Olen ollut etuoikeutetussa asemassa, kun sain tehdä opinnäytetyöni työyhteisössäni. Idean isänä Jukurien myynti- ja markkinointijohtaja Joni Vesalainen vinkkasi asiasta minulle ja työstin opinnäytetyönä yhteiskuntavastuun perusprosessia kuntoon, Ahola kommentoi.

– On upeaa nähdä, että Jukurit ja oma työyhteisö on ottanut ohjelman käyttöön ja jatkojalostanut sitä eteenpäin, mistä kiitoksena Vuoden kiekkoteko -palkinto tuli. Kaikki tempaukset ovat olleet mielenkiintoisia ja Jukurit kehittää toimintaa edelleen uudelle tasolle kaudella 2017-2018.

Jukurit oli mukana mm. Roosa Nauha ja Movember -kampanjoissa, puolusti Mikkelin keskussairaalaa, keräsi joululahjoja vähävaraisille lapsille, järjesti koulukiertueen ja vieraili vanhainkodeissa. Jukurit on myös maailman ensimmäinen EKOenergia-joukkue.

Jukurien tempaukset ja yhteiskuntavastuuohjelma löytyy osoitteesta www.jukurit.fi.

Kirjoita kommentti

*