TAPAHTUMAT

Tiloissa on järjestetty mm.

Tulevaisuuden Duuni -kurssi. Kurssi toteutettiin 15.2.-9.4. ja kurssi sisälsi neljä lähipäivää. Kurssilla opiskelijat saivat aitiopaikan vinkit siihen, miten parantaa omia mahdollisuuksiasi kesätöiden, harjoittelupaikkojen tai vakituisen työn saamiseksi.

– Logistiikan aamukahvit, Finnhub. Seudun logistiikan toimijat kokoontuivat Xlabille keskustelemaan ja tutustumaan tiloihin sekä Xamkin verstashankkeisiin

Kokouksia ja verkostoitumistilaisuuksia. Hankkeiden ohjausryhmät, verkostot sekä valiokunnat ovat pitäneet kokouksia Xlabin aulatiloissa. Kokouksia varten olemme testailleet erilaisia tilaratkaisuja, jotka sopivat rennompiin tai virallisempiin kokouksiin.

Aallonmurtaja-sarjan ennakkonäytös. Tilaisuus toteutettiin iltatapahtumana kutsuvieraille elokuvatyylisesti.

– Ekamin opiskelijoiden verkostoitumis- sekä työpajatapahtumia. Ekamin musiikkioppilaat ovat tutustuneet Xlabilla esimerkiksi paikallisten yrittäjien tarinaan ja saivat mentorointia oman työuran kehittämisessä. Liiketalouden oppilaat osallistuivat Xlabilla työpajaan, jossa pohdittiin tulevaisuuden työhaaveita ja mitä nuoret haluaisivat Kantasataman kehitykseltä.

Olethan meihin yhteydessä, jos sinulla on mielessä jokin tapahtuma tai yhteistyötilaisuus.

TILOISSA MAHDOLLISUUKSIA MONEEN:

  • tapaamisia ja kokouksia
  • hackathoneja
  • ideointia
  • kokeiluja
  • koulutuksia
  • kursseja
  • workshoppeja

 

Opiskelijat esille

Opiskelijoiden on mahdollista tuoda esille omia töitään, kuten maalauksia tai grafiikoita ja tulossa onkin lukion kuvaamataidon teoksia. Tiloissa on myös mahdollista järjestää vaikka opiskelijayhdistyksen tapahtumia. Opiskelijoiden on myös mahdollista opiskella ja tehdä projektitöitä Xlabin tiloissa.

 

Yhteishaun tiimoilta Xlabiin on tulossa Xamkin koulutusten esittelypiste.

 

 

Heräsikö kysymyksiä?

Ota yhteyttä

Varaa tila

Tee tilavaraus
Jaa sivu