Yrittäjyyden ja innovaatioiden tutkimus- ja koulutusyksikköEdistämme yrittäjyyttä, yhteistyötä ja innovaatioita.

 

XENTREN KOULUTUKSET & VALMENNUKSET        TAPAHTUMIA        XENTREN KEHITYSHANKKEET            TUTUSTU XENTRELÄISIIN

PALVELUMME

Xamk xentre

Yritysten liiketoiminnan kehittäjätiimi Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Xamkissa on Xentre, joka kokoaa tarjoamamme palvelut ja tuottaa niitä yritysten tarpeisiin. Xentren kautta löydät mm. yrityksille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille suunnattuja maksuttomia koulutuksia, tapahtumia sekä valmennuksia – sekä verkostoitumista ja kokeiluja tukevia avoimia oppimisympäristöjä. Ammattikorkeakoulumme tarjoaa myös ideat lentoon saavaa opiskelijayhteistyötä!

 

 

 

 

Tarjoamme liiketoimintaan liittyen

Tutkimus- ja kehityspalvelua

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiopalvelut (TKI) perustuvat yhteistöin toteutettuihin hankkeisiin, joiden tuotokset ja tulokset ilmenevät mm. palveluina sekä asiakkaillemme hyödyllisinä tutkimustuloksina. Xentren ja Xamkin asiantuntijat sekä yrityskumppanit kehittävät yhteistöin Kaakkois-Suomen elinkeinoelämää, kansainvälistä yrittäjyyttä sekä yrittäjyys- ja innovaatioyhteistyötä.

Xentren hankkeet

Koulutuksia ja valmennuksia

Tuotamme monipuolisia valmennuksia sekä alkaville että kokeneille yrittäjille ja yrityksille; kehitä johtamistaitoja ja tiimien tehokkuutta sekä paranna yrityksen muutoskykyä ja innovatiivisuutta. Opi lisää liiketoiminnan kannattavuudesta, yritystoiminnan analysoinnista ja rahoituskanavista. Pohdi yrittäjyysvalmiuksiasi, hyvinvointia, taloutta sekä myynnin ja markkinoinnin teemoja.

Osallistu mukaan!

Opiskelijayrittäjyyttä ja yritysyhteistyötä

Xentre tukee ja kehittää opiskelijayrittäjyyttä Xamkissa. Olemme mukana järjestämässä tunnettuja yrittäjyystapahtumia sekä luomassa monenlaisia kohtaamispisteitä opiskelijoille ja yrittäjille; olisiko sinulla tarjota opinnäytetyö mahdollisuuksia, otatko osaa Startup Fundiimme tukeaksesi opiskelijoidemme liikeideoita, etsitkö tekevää ja innokasta harjoittelijaa?

Tutustu ja ota yhteyttä!

Yrittäjä, tutustu myös

Oppilaitosyhteistyö

Kymenlaaksossa

 

Oppilaitosyhteistyö

Etelä-Savossa

 

valmennus

xentren valmennuksia

YRITYSKAUPAN VERKKOVALMENNUS OSTAJALLE

13.4. ja 20.4.2023

Maksuttoman verkkovalmennuksen kautta saat tietoa omistajanvaihdosprosessin etenemisestä, yritysoston rahoituksesta, sekä yrittäjänä toimimisesta. Ilmoittaudu 6.4. 2023 mennessä!

Lue lisää ja ilmoittaudu

YRITYSKAUPAN LIVEVALMENNUS OSTAJALLE

4.5. ja 16.5.2023

Maksuttoman livevalmennuksen kautta saat tietoa omistajanvaihdosprosessin etenemisestä, yritysoston rahoituksesta, sekä yrittäjänä toimimisesta. Toteutus Pieksämäellä. Ilmoittaudu 19.4. 2023 mennessä!

Lue lisää ja ilmoittaudu

Venture hub

18.4. -16.5. 2023

Maksuton viiden kerran verkkovalmennus, jossa tutustut LEAN STARTUP -menetelmiin, saat sparrausta liikeideoihin ja tutustut potentiaalisiin tiimiläisiin ja verkostoihin. Ilmoittaudu 11.4.2023 mennessä!

Lue lisää ja ilmoittaudu

tapahtumia

Tapahtumia

*ship Startup Festival

4.-5.5. 2023 Kotkan Höyrypanimolla!

*ship Startup Festival on ollut TOP Startup -tapahtuma kaikille yrittäjille sekä aloittaville yrittäjille vuodesta 2015 lähtien. Suosio on levinnyt ulkomaille asti! Kansainvälinen tapahtuma koostuu kahdesta päivästä: 1) Mentori ohjelmasta ja 2) Pitch Captain kilpailusta.

Xamkin opiskelijat ovat aina olleet isossa roolissa *shipin järjestelyissä. Tapahtuma tarjoaa parhaimmat kokemukset ja verkostot opiskelijan tulevan työelämän kannalta.

Lue lisää

Savon Siivet

Savon Siivet -businesstapahtuma järjestetään 11.5.2023 Ikioma Areenalla, Mikkelissä.

Stagella mm. Mikkelin Jukureiden päävalmentaja ja huikean pelaajauran NHL:ssä tehnyt Olli Jokinen, sekä Norsepower–scaleupin markkinointijohtajana toimiva “teknologiaguru" Jufo Peltomaa. Mukana myös yrittäjä, innovaattori Saku Tuominen, joka toimii tällä hetkellä miljoonarahoituksen keränneen digitaalisen ravintolaoppaan, World of Mouthin toimitusjohtajana, huippuravintoloita Palacea, Savoyta ja Cafe Savoyta hallinnoivan Financier Groupin luovana johtajana sekä kansainvälisiä opetusinnovaatioita levittävän non profitin -yhtiö HundrEDin hallituksen puheenjohtajana.

Lue lisää

hankkeet

Xentren kehityshankkeet

Xamkin koottu tarjonta yrityksille

Räätälöidyt palvelut yrityksille

Opiskelijamme voivat olla mukana hankkeissa opinnäytetyön tai harjoittelun merkeissä.

Asiantuntijamme auttavat, kun haluat testata, tutkia tai kokeilla uutta.

Täydennyskoulutus ja avoin AMK kehittävät organisaatiosi tai yksittäisen työntekijän osaamista.

tutustu tarkemmin

Xamk Pulsen avoin AMK - kohti uutta alaa tai tutkintoa

Xamk Pulse avoin AMK sopii sinulle, jos haluat varautua työelämän muutoksiin, parantaa kilpailukykyäsi, tutustua uuteen alaan, pyrkiä kohti tutkinto-opintoja, opiskella harrastusluonteisesti, löytää uutta inspiraatiota tai pohtia opintovapaalle siirtymistä.

Lue lisää

Xamk Pulsen täydennyskoulutukset - kehitä ja syvennä ammattiosaamistasi

Osaava henkilöstö on kaikkien yritysten ja organisaatioiden tärkein asia. Varmista, että sinun tai yrityksesi osaaminen on ajan tasalla! Jos tarvitset räätälöityä koulutusta tai asiantuntijapalveluita, voit jättää yhteydenottopyynnön. Olemme sinuun yhteydessä.

Lue lisää

Seuraa Xamkin yritysuutiskirjettä

Haluatko lukea ajankohtaisimpia uutisia ja aiheita yrittäjyyteen sekä liiketoimintaan liittyen?

Tilaa

tapahtumia

Tutustu meihin

Xentreläiset

Tiimiimme kuulu reilu 20 yrittäjyyden asiantuntijaa. Kehitämme Xamkin toimialueiden elinkeinoelämää joustavasti ja monipuolisesti.
Seuraavilta yhteystietosivuilta löydät henkilöstömme jäsenet vastuualueittain.

Ole yhteydessä - me palvelemme