kokouspalvelut tilapalvelut ravintolapalvelut

Tilat ja ravintolat – Kouvola

Kouvolan kampus sijaitsee kilometrin päässä Kouvolan keskustasta historiallisella varuskunta-alueella. Kampusalueen keskus on Paraatikenttä, jonka ympäriltä löytyvät kaikki palvelut ravintoloista kirjastoon.

Tervetuloa Kouvolan kampukselle

Kuinka voisimme palvella?

Ravintolat
Auditoriot
Kokous- ja koulutustilat
Muut tilat

Kouvolan kampuksen ravintolapalvelut

Ravintola Paja

Ravintola Paja on Xamkin Kouvolan kampuksella toimiva opiskelijaravintola ja pääkahvila. Ravintola Paja sijaitsee kampuksen päärakennuksen vieressä modernissa, lasiseinäisessä rakennuksessa.

Ravintola Paja toimii arkisin kahvila- ja lounasravintolana Xamkin opiskelijoille ja henkilökunnalle, sekä kaikille vieraillemme. Pajan tarjonnassa kotimaiset raaka-aineet ja luomu nousevat esille. Pajassa on anniskeluoikeudet A-oikeuksin alakerran aula- ja näyttelytiloissa, joten tilat sopivat mainiosti tilausravintolakäyttöön.

Pajan Galleria

Pajan alakerrassa, Paja Galleriassa, on tilaa erilaisille tilaisuuksille, kokoontumisille ja juhlavampiin hetkiin, joihin ravintolamme hoitaa tarjoilutoiveet kahvituksista cocktailtilaisuuksiin ammattitaidolla. Paja Galleriassa on anniskeluoikeudet aula- ja näyttelytiloissa jopa 200 henkilölle.

Auditoriot

Iso auditorio

Kampuksen iso auditorio tarjoaa tilaa 200 hengen kokouksille ja salin on monipuolinen av-tekniikka antaa paljon mahdollisuuksia toteutuksille. Auditorio sijaitsee osoitteessa Paraatikenttä 5.

Kaarisali

Kampuksen päärakennuksen ylimmässä kerroksessa oleva valoisa Kaarisali on 80 henkilön tasalattiainen tila erilaisille kokous- tai koulutustilaisuuksille. Tilassa on hyvä av-välineistö valmiina käyttöön.

Ravintola Paja hoitaa kokoustarjoilut Kaarisalin tilaisuuksiin.

Kokous- ja koulutustilat

Paja-kabinetti

Paja-kabinetti on hyvin varusteltu kokoustila tyylikkäässä rakennuksessa. Kabinetissa on kokouspöydän ympärillä tilaa 20 henkilölle ja hyvä av-varustelu käytettävissä.

Ulkoa päin kesäaikaan kuvattu Kouvolan kampusrakennus.

Kampuksen luokka-ja kokoustilat

Kouvolan kampuksella on päärakennuksessa luokkatiloja, jotka soveltuvat 20 – 40 henkilön kokous- ja koulutuspäiviin. Kaikissa luokissa on hyvä av-välineistö valmiina.

Kouvolan kampuksella on päärakennuksessa hyvin toimiva 16 henkilön kokoustila. Tila on sisääntulokerroksessa ja lähellä ravintolapalveluja.

Muut tilat

Ulkoa päin kesäaikaan kuvattu Kouvolan kampusrakennus.

Esittelytila

Paras tila esitellä tuotettasi tai palveluasi on päärakennuksessamme.

Taidetalo ja Meduusa-studio

Kampuksen punatiilisissä rakennuksissa on vaihtoehtoja myös erilaisiin tilaisuuksiin ja erityisesti lisätilaksi Paraatikentän tapahtumiin.

Tapahtumia ja tunnelmia Kouvolassa

Ajankohtaista Xamkissa

Ravintola Paja on avoinna arkisin klo 8.30 – 14.30. Iltaisin ja viikonloppuisin olemme avoinna tilauksesta.

Tilavaraukset hoidamme myyntipalvelun kautta osoitteesta myyntipalvelu@xamk.fi.

Ravintola Pajasta voit ostaa kahvilatuotteita ja lounasta myös mukaan.

Kampuksen tilat soveltuvat mm. kokouksille, koulutuksille, luento- ja näyttelytilaisuuksille. Ravintolassamme voi järjestää myös juhlatilaisuuksia kahdessa kerroksessa.

Voit olla yhteydessä osoitteeseen myyntipalvelu@xamk.fi.

Kuinka voisimme palvella?

Kouvolan kampuksen tilavaraukset ja tarjoilupalvelut saat myyntipalvelustamme. Lähetä tiedustelusi osoitteeseen myyntipalvelu@xamk.fi.