Maahanmuuttaneille

Tämä on sivu sinulle, joka olet muuttanut ulkomailta Suomeen ja etsit itsellesi koulutusmahdollisuuksia. Etsitpä sitten uutta tutkintoa, tai haluat opiskella päästäksesi sujuvasti suomalaiseen työelämään, olemme täällä tukemassa sinua matkallasi.

Astu sisään ja tutustu verkkosivustomme tarjoamiin mahdollisuuksiin!

Löydä oma polkusi!

ihmiset tutkivat tietokonetta

Etsitkö uutta tutkintoa?

Etsitkö uutta tutkintoa?

Jos haluat opiskella itsellesi kokonaan uuden tutkinnon, voit ensin esimerkiksi opiskella Löydä oma alasi -opintojaksoilla, hakea suomenkieliseen valmentavaan koulutukseen, ilmoittautua polkuopintoihin tai hakea suoraan tutkinto-ohjelmiimme.

ihmiset katsovat tietokonetta

Haluatko täydentää osaamistasi?

Haluatko täydentää osaamistasi?

Jos tavoitteena on tutkinnon sijaan kehittää osaamistasi muilla tavoin, meillä on siihen tarjolla paljon mahdollisuuksia. Tutustu esimerkiksi suomen kielen ja kulttuurin sekä yrittäyyden opintoihin!

Etsitkö uutta tutkintoa?

Löydä oma alasi -opinnot

Löydä oma alasi -opinnot

Jos vielä mietit, mikä ala voisi sopia sinulle, niin Löydä oma alasi -opintojaksoilla opit muun muassa tunnistamaan omia vahvuuksiasi ja mielenkiinnon kohteitasi alaa kohtaan, ja arvioimaan alan soveltuvuutta sinulle. Klikkaa linkkiä, rullaa sivulla alaspäin ja näet tarjontamme.

Korkeakouluopintoihin valmentava koulutus maahanmuuttajille

Korkeakouluopintoihin valmentava koulutus maahanmuuttajille

Koulutus on tarkoitettu maahanmuuttajille, joiden tavoitteena on hakea eri alojen opintoihin suomalaiseen ammattikorkeakouluun tai yliopistoon. Opiskelu tapahtuu suomeksi.

Polkuopinnot

Polkuopinnot

Polkuopinnot tarkoittavat valitun koulutuksen ensimmäisen vuoden opintojen suorittamista avoimessa ammattikorkeakoulussa. Polkuopiskelijana suoritetut opinnot antavat oikeuden hakea avoimen väylän haussa tutkinto-opiskelupaikkaa Xamkissa.

Tutkinnot

Tutkinnot

Onko tavoitteenasi amk- tai yamk-tutkinto? Käytännönläheisiä, työelämän tarpeesta syntyneitä tutkintokoulutuksia on Xamkissa noin 80.

Haluatko täydentää osaamistasi?

Suomen kieltä ja kulttuuria

Suomen kieltä ja kulttuuria

Opiskele suomen kieltä ja kulttuuria tai paranna korkeakouluvalmiuksiasi Xamk Pulsen avoimen AMK:n opintojaksoilla. Klikkaa linkkiä, rullaa sivulla alaspäin ja näet tarjontamme teemaan liittyen.

Yrittäjyyden asiantuntijuusreitti englanniksi

Yrittäjyyden asiantuntijuusreitti englanniksi

Xamk Pulsen yrittäjäksi aikovan asiantuntijuusreitti on suunniteltu tukemaan menestymistäsi toimialasta riippumatta. Tämän reitin opinnot ovat englanniksi.

Yksilölliset asiantuntijuusreitit suomeksi

Yksilölliset asiantuntijuusreitit suomeksi

Xamk Pulsen asiantuntijuusreitit on suunniteltu tukemaan menestymistäsi toimialasta riippumatta. Tarjoamme monipuolisen valikoiman opintojaksoja, joiden avulla saat uusimman tiedon ja asiantuntijoiden opit käyttöösi. Teemoitetuille reiteille on koottu sisällöllisesti toisiaan tukevia opintoja.

Diploma of higher education in tourism and service business management

Diploma of higher education in tourism and service business management, 60 op

Hanki osaamista nopeasti kasvavalla matkailualalla! Tämä englanninkielinen korkeakouludiplomi koostuu 3 moduulista ja yhteensä 12 opintojaksosta, jotka voit aloittaa nonstoppina ja suorittaa omaan tahtiisi. Opintojaksot ovat maksuttomia.

Introduction to video games creation, 35 ects cr Ihmiset ovat kerääntyneet pelititokoneen ääreen

Introduction to video games creation, 35 ects cr

97 % osallistujista suosittelisi tätä englanninkielistä Introduction to Video Games Creation -opintokokonaisuutta! Opinnot ovat maksuttomia!

Lisää mahdollisuuksia ja tietoa

OODI studies

Ohjelmistoalan uutta osaamista ja ohjausta sekä digitaitoja Suomessa oleskeleville tilapäistä suojelua saaville.

Faktoja Suomesta

Täältä löydät tietoa Suomesta, suomalaisesta kulttuurista ja suomalaisesta koulutusjärjestelmästä englanniksi.

Elä oppiaksesi.

Haluatko päivittää, laajentaa tai syventää osaamistasi? Xamk Pulsen laajasta koulutusvalikoimasta löydät yksittäisten opintojaksojen lisäksi isompia koulutuskokonaisuuksia. Tutustu kurssitarjontaamme ja pysy ajan hermolla.

Edufication mikrokurssit

Tarjoamme yksilöille mikrokursseja, joiden aihepiirit vaihtelevat ilmastonmuutoksesta itsensä kehittämiseen ja kaikkeen siltä väliltä.

Hankkeita teemaan liittyen

Yhteystiedot

Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin rohkeasti yhteyttä!