Koulutustilaisuus modernissa toimistossa.

Henkilöstökoulutukset

Etsitkö uusia tapoja kehittää henkilöstösi osaamista ja vahvistaa ammattitaitoaan? Tutustu monipuolisiin koulutusmahdollisuuksiimme – tarjolla on koulutuspaketteja, räätälöityjä ratkaisuja sekä joustavia mikrokursseja. Lue lisää ja löydä juuri teille sopiva vaihtoehto!

Elä oppiaksesi.

Varmista henkilöstösi osaaminen nyt ja tulevaisuudessa

Valmiit koulutuspakettimme
Mikrokursseja nopeasti verkossa
Räätälöyidyt ratkaisumme

Täydennyskoulutusta yrityksille Xamk Pulsessa

Xamkin avoin ammattikorkeakoulu ja täydennyskoulutus tunnetaan nimellä Xamk Pulse.  Xamk Pulse on tarkoitettu kaikille tiedonhaluisille, iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta.

Xamk Pulsen täydennyskoulutus tarjoaa markkinahintaista koulutusta eri alojen ammattilaisille. Monipuolisesta tarjonnastamme löydät valmiita täydennyskoulutuksia osaamisen kehittämiseen ja syventämiseen.

Tutustu täydennyskoulutuksiimme koulutuskalenterin kautta ja valitse sopivin koulutusratkaisu.

Edufication = Education + Finland + Modification

Edufication on Xamkin innovatiivinen verkkokoulutusliiketoiminnan yksikkö. Meidän tehtävämme on muuttaa tieto, taito ja kokemus digitaalisiksi tuotteiksi, jotka tuottavat arvoa ja oppimisen iloa.

Huipputason verkkoalusta ja tehokas tuotantoprosessi ovat palvelumme perusta. Näiden avulla tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja digitaalisten oppimistuotteiden kehittämiseen ideasta aina kurssin julkaisemiseen ja ylläpitoon saakka.

Mikrokurssit sopivat kaikille itsenäisestä opiskelusta kiinnostuneille. Valikoimastamme löydät muun muassa ensihoitolääketieteen, itsensä johtamisen ja visualisoinnin kursseja. Liity mukaan ja kehitä osaamistasi joustavasti ja tehokkaasti!

Räätälöityjä koulutusratkaisuja monipuolisiin henkilöstön kouluttamisen tarpeisiin

Räätälöity koulutus on suunniteltu vastaamaan juuri yrityksen ja sen työntekijöiden erityistarpeita. Tämä varmistaa, että koulutuksessa keskitytään niihin taitoihin ja tietoihin, joita työntekijät tarvitsevat työnsä suorittamiseen tehokkaammin ja paremmin. Koulutus on tällöin mahdollisimman relevanttia ja hyödyllistä yrityksen toiminnan kannalta.

Räätälöity koulutus on joustavaa ajankäytön ja sisällön suhteen, jolloin se voidaan sovittaa paremmin yrityksen aikatauluihin ja liiketoiminnan rytmiin. Räätälöity koulutus voidaan suunnitella vastaamaan nopeasti muuttuviin markkinatilanteisiin, teknologisiin innovaatioihin tai muihin ajankohtaisiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

Itsensä johtamisen koulutus

Ajankohtaista yhteistyössämme työelämän kanssa

Saa hyödyllistä lisätietoa toiminnastamme ja kumppanuusyhteistyöstä

Tilaa työelämäuutiskirje

Haluatko pysyä ajan tasalla uusimmista innovaatioista ja henkilöstön kehittämismahdollisuuksista? Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaiset vinkit ja tiedot suoraan sähköpostiisi.

Kiinnostaako yhteistyö?

Haluatko kehittää innovaatioita, vahvistaa henkilöstösi osaamista tai tehdä yhteistyötä opiskelijoidemme kanssa? Me voimme auttaa! Täytä verkkolomakkeemme ja ota ensimmäinen askel kohti yhteistyötä!