Huomisen tekijät ja tarinat

Täältä löydät tuoreimmat uutiset, artikkelit, tapahtumat ja verkkolehdet. Tutustu myös meihin xamkilaisiin! Opiskelijat, opettajat, tutkijat ja muut asiantuntijamme tarjoavat sinulle kiinnostavia sisältöjä ja uusia näkökulmia.

Pysy ajan tasalla Xamkin omassa mediassa!

Ajankohtaista työssämme

Löydä lisää mielenkiintoisia aiheita

.

Uutiset Ajankohtaisia uutisia padilta luettuna

Ajankohtaisia aiheita

Uutisista löydät Xamkin ajankohtaisimmat aiheet ja mediatiedotteet liittyivätpä ne sitten koulutukseen, tutkimukseen ja kehitykseen, palveluihin, kansainvälisyyteen, työelämäyhteistyöhön tai muuhun toimintaamme. Uutishuoneessa voit suodattaa itseäsi kiinnostavat aiheet luettavaksi!

Artikkelit

Näkökulmia, vaikutuksia ja tuloksia

Artikkelit luotaavat vaikuttavuuttamme ja tuloksiamme laajempina kokonaisuuksina. Miten kehitämme alueidemme elinvoimaisuutta ja yritysten menestystä? Miten edistämme kestävää kehitystä? Miten vaikutamme korkeakoulupolitiikkaan? Esimerkiksi nähin kysymyksiin löydät vastauksen artikkeleistamme.

Henkilöjuttu

Opiskelijoiden, henkilöstön ja alumnien tarinat

Jos saat voimaa ihmisten ura- ja opiskelutarinoista, olet tullut oikeaan paikkaan! Meitä xamkilaisia on yli 13 000, joten mielenkiintoista luettavaa riittää. Henkilöjutuista löydät työntekijöidemme, opiskelijoidemme ja alumniemme esittelyjä.

Kokemus

Äänessä xamkilaiset

Kohtaamme työn arjessa ja opinnoissa mielenkiintoisia asioita, jotka voivat olla yllättäviä, hyödyllisiä, avartavia ja hauskoja. Haluamme kertoa niistä myös sinulle! Kokemuksistaan kertovat opiskelijamme ja henkilöstömme.

Tapahtumat

Monipuolista tapahtumatarjontaa

Xamkissa järjestetään monipuolisia koulutuksia ja tilaisuuksia ympäri vuoden. Tapahtumakalenterista löydät niin seminaarit, webinaarit, työpajat kuin muutkin tilaisuudet, jotka voivat hyödyttää juuri sinua!

Haluatko ajankohtaiset aiheemme sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Haluatko pysyä ajan tasalla Xamkin toiminnasta ja tapahtumista? Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaiset vinkit ja tiedot suoraan sähköpostiisi.

Verkkolehdet ja podcastit

Xamk Read

Xamk Read on tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöstämme kertova verkkolehti. Tutustu asiantuntijoidemme artikkeleihin tutkimus- ja kehittämistyömme tuloksista ja vaikutuksista.

Xamk Next

Xamk Next on jatkuvan uutisvirran verkkolehti, jossa kerrotaan opetuksen ja koulutuksen teemoista. Nextissä otetaan myös kantaa ajankohtaisiin ja yhteiskunnallisesti kiinnostaviin aiheisiin.

Xamk Podcast

Miten löydät oman alasi? Kuinka pärjäät etäopiskelussa? Miten yhdistät ammattimaisen urheilun ja tavoitteellisen opiskelun? Olisiko vinkkejä kybertuvallisuudesta? Näihin ja moneen muuhun kysymykseen etsitään vastauksia podcasteistamme. Löydtä ne nimellä Xamk Podcast sekä SoundCloudista että Spotifysta. Podcasteja toteuttavat eri yksikkömme ja ne käsittelevät eri aiheita koulutuksesta tutkimukseen ja kehittämistoimintaan.

Medialle

Etsitkö Xamkista haastateltavaa, tietoa tai kuvia?

Xamkista löydät asiantuntijoita moniin ajankohtaisiin ja yhteiskunnallisiin aiheisiin. Viestintä- ja markkinointipalvelut auttaa kaikissa viestintään ja markkinointiin liittyvissä kysymyksissä sekä haastateltavien etsimisessä.