Ravintolapalvelut

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun ravintolapalveluihin kuuluu yhteensä viisi ravintolaa ja yksi kahvila: Kouvolassa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Kaikki tarjoavat Xamkin opiskelijoille, henkilökunnalle sekä muille asiakkaille lounas- ja kahvilapalveluita sekä tilaustarjoiluja.

Kampusravintoloiden rento ilmapiiri, iloisen mutkaton palvelu ja kotimaisuuteen tähtäävä laadukas ruokatarjonta yhdessä luovat Xamkin ravintolapalveluiden perustan.

Käy pöytään!

Yhdistämme ihmiset hyvällä maulla

Jokaisella ravintolalla on oma ainutlaatuinen profiilinsa. Yhteistä kaikille on lähialueen raaka-aineiden ja luomutuotteiden suosiminen. Kaikki ravintolat ovat mukana Portaat Luomuun –ohjelmassa, ja Etelä-Savon ravintoloissa on myös Joutsenmerkki.

Tietoa ympäristövastuustamme

Noudatamme kestävän kehityksen periaatteita

Noudatamme kestävän kehityksen periaatteita

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun ravintolat (Talli, DeXi, Kasarmina ja Kaari) sekä kahvila Alfa saivat kesällä 2023 Joutsenmerkin (nro: 4055 0167). Joutsenmerkki takaa ympäristöystävällisen toiminnan ja kestävän kehityksen periaatteiden noudattamisen ravintoloissa.

viljapelto

Olemme mukana Portaat luomuun -ohjelmassa

Olemme mukana Portaat luomuun -ohjelmassa

Portaat luomuun – ohjelma on maa- ja metsätalous-ministerin rahoittama hanke, jolla pyritään lisäämään ammattikeittiöiden luomutuotteiden käyttöä. Ohjelmaan sitoutunut keittiö käyttää tarjotussa ruoassa jatkuvasti luomutuotteita sekä vähentää energiankulutusta ja jätteiden määrää.

Sitoudumme YK:n yritysvastuualoitteeseen

Sitoudumme YK:n yritysvastuualoitteeseen

Olemme mukana YK:n Global Compact -aloitteessa vuodesta 2000 lähtien. Tavoitteenamme on edistää ja kehittää monia asioita, kuten ympäristöön liittyviä teemoja.

Vastuulliset valintamme

Vastuullisuus on meille tärkeä arvo, lue lisää miten se näkyy konkreettisesti ravintoloissamme.

Ravintolat ja tilat neljässä kampuskaupungissamme

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, eli Xamk, sijaitsee neljällä paikkakunnalla: Kotkassa, Kouvolassa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Kampukset sijaitsevat kaupungin keskustassa tai lyhyen kävely- tai pyörämatkan päässä siitä. Kampuksemme tarjoavat monipuolisia palveluja niin opiskelijoille kuin kaupunkilaisille.

Kotka

Kotkan uusi kampus tulossa syyslukukaudeksi

Uusi Kotkan kampus on rakenettu Kotkansaarelle Kantasatamaan. Lisätietoa Kotkan kampuksen uusista tiloista tulossa myöhemmin.

Kouvola kokouspalvelut tilapalvelut ravintolapalvelut

Kokoonnu Kouvolassa

Kouvolan kampus sijaitsee kilometrin päässä Kouvolan keskustasta historiallisella varuskunta-alueella. Kampusalueen keskus on Paraatikenttä, jonka ympäriltä löytyvät kaikki palvelut ravintoloista kirjastoon.

Ravintola Paja toimii arkisin kahvila- ja lounasravintolana. Pajan tarjonnassa kotimaiset raaka-aineet ja luomu nousevat esille. Paja-kabinetti tarjoaa tehokkaan kokoustilan 20 henkilölle. Pajan alakerran Galleriassa on anniskeluoikeudet aula- ja projektitiloissa, jotka sopivat mainiosti tilausravintolakäyttöön jopa 200 henkilölle. Pajan välittömässä läheisyydessä kampuksen päärakennuksessa sijaitsee valoisa koulutustila Kaarisali max 80 henkilölle, johon Ravintola Pajasta tuodaan kokoustarjoilut. Kaikissa kampuksen kokoustiloissa on langaton verkkoyhteys ja monipuolinen av-välineistö valmiina.

Kysy lisää: myyntipalvelu@xamk.fi

Mikkeli kokouspalvelut tilapalvelut ravintolapalvelut

Monipuoliset tilat Mikkelissä

Mikkelin kampuksen viihtyisät ja nykyaikaiset tilat toimivat erinomaisesti erilaisiin tilaisuuksiin, kuten kokouksiin, koulutuksiin, ja räätälöityihin yritystapahtumiin myös suuremmille seminaaritapahtumille jopa 300 henkilölle. Kaikissa kokoustiloissamme on langaton verkkoyhteys ja monipuolinen av-välineistö valmiina.

Tutustu tiloihimme tarkemmin ja ota yhteyttä: myyntipalvelu@xamk.fi.

Savonlinna kokouspalvelut tilapalvelut ravintolapalvelut

Järjestä tapahtuma Savonlinnassa

Kampuksen perinteikäs Savonniemisali on jo vuosien ajan tarjonnut laadukkaat tilat suuriin tilaisuuksiin jopa 300 henkilölle. Salissa on langaton verkkoyhteys ja monipuolinen av-välineistö valmiina. Salin yhteydessä sijaitseva valoisa ja kaunis aulatila toimii oivallisesti kokousitilaisuuksien yhteydessä järjestettävien kahvitarjoilujen tilana.

Moderni auditorio Kaarisali tarjoaa erinomaiset puitteet kokous- ja koulutustilaisuuksien järjestämiseen. Istumapaikkoja tilavassa salissa on 154:lle. Kaikissa kokoustiloissamme on langaton verkkoyhteys ja monipuolinen av-välineistö valmiina.

Kampuksen kaunis ja valoisa ravintola Kaari tarjoaa ylväät puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Avara ja tunnelmallinen ravintola sijaitsee keskeisellä paikalla auditorion vieressä. Ruoka- ja kahvitarjoilut on helppo kattaa auditoriossa pidettävien kokousten yhteyteen. Ravintola Kaari on loistava ympäristö aina 150 henkilön tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Ravintolasalissa on käytettävissä piano sekä av-tekniikkaa luentotilaisuuksiin, pieniin konsertteihin ja juhliin.

Kysy lisää: myyntipalvelu@xamk.fi

Ajankohtaista Xamkissa

Usein kysytyt kysymykset:

Tilavarauksen ja tarjoilupalvelut tilaisuuteesi saat myyntipalvelumme kautta, ota yhteyttä myyntipalveluumme osoitteeseen myyntipalvelu@xamk.fi.

Kampusten erilaiset tilat soveltuvat mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Olipa kyseessä kokous tai koulutuspäivä, luento tai näyttely, juhlatilaisuus tai pienempi tapaaminen, tilamme ovat käytettävissä.

Kokous- ja koulutustilojemme varustelut ja tärkeimmät faktat löytyvät tilakohtaisilta sivuiltamme. Kerromme myös mielellämme lisää ja voit kysyä tilaisuutesi järjestämiseksi lisätietoa osoitteesta myyntipalvelu@xamk.fi.

Ravintoloidemme aukioloajat löytyvät ravintoloiden nettisivuilta heti aluksi. Tarkista myös lounasajat!

Kampuksillamme on sopivia tiloja pienille ja suurille ryhmille, lyhyemmäksi ajaksi sekä myös pidemmille tapahtumille. Kysy lisää osoitteesta myyntipalvelu@xamk.fi.

Kokouspalvelut tilapalvelut ravintolapalvelut

Kuinka voisimme palvella?

Järjestä meillä onnistunut tapahtuma, tarjoamme viihtyisät tilat ja maittavat tarjoilut luomaan mukavia muistoja! 

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kotkan, Kouvolan, Mikkelin ja Savonlinnan keskeisillä paikoilla, joille kulkuyhteydet ovat hyvät.

Tilat ovat muunneltavia ja sopivat niin pieniin kuin suuriinkiin tilaisuuksiin: kokouksiin, koulutuksiin, juhlatilaisuuksiin ja muihin tapahtumiin. 

Käy pöytään!

Ota yhteyttä, räätälöimme tarpeisiinne sopivan palvelupaketin: myyntipalvelu@xamk.fi.