8 koulutusalaa, lukuisia mahdollisuuksia

Tutustu Xamkin monipuoliseen koulutustarjontaan! Xamkin koulutusalat ovat liiketalous ja turvallisuus, sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala, peliala ja ICT, muotoilu ja restaurointi, tekniikka ja metsätalous, merenkulku ja logistiikka, humanistinen ja kasvatusala sekä matkailu ja ravitsemisala. Mikä on sinulle sopivin?

Valitse polkusi haluamallasi alalla!

Erotu osaajana

Kun sinulla on tahto kokeilla, oivaltaa ja oppia ja halu laittaa kaikki likoon huomisen puolesta, autamme sinua kasvamaan tulevaisuuden osaajaksi.

Laaja koulutustarjontamme antaa sinulle mahdollisuuden löytää oma intohimosi ja kehittää taitojasi juuri haluamallasi alalla. Tutustu eri aloihin ja koulutuksiin ja löydä polku, joka vie sinut kohti unelmiesi ammattia.

Laadukasta koulutusta ja vahvaa työelämäyhteyttä

Käytännönläheinen koulutus, jota työelämä arvostaa

Käytännönläheinen koulutus, jota työelämä arvostaa

Xamkissa opit teorian lisäksi myös käytännön kautta. Yritysten ja organisaatioiden kanssa tehtävissä projekteissa ja työharjoitteluissa pääset tekemään oikeita hommia. Tätä osaamista arvostetaan, kun astut valmistumisen jälkeen itse työelämään.

Toimivat kampukset ja oppimisympäristöt

Toimivat kampukset ja oppimisympäristöt

Kampuksemme ovat viihtyisiä ja nykyaikaisia, suunniteltu tukemaan opiskelua monin eri tavoin. Käytössä ovat hyvin varustellut luokkahuoneet, laboratoriot, pajatilat ja lukuisat virtuaaliympäristöt sekä mukavia yhteisiä alueita rentoutumiseen ja verkostoitumiseen.

Erinomaiset työllistymis-mahdollisuudet

Erinomaiset työllistymis-mahdollisuudet

Tulevaisuuden ammatit luodaan Xamkissa jo tänään. Meiltä valmistuneet työllistyvät hyvin, sillä koulutukset on suunniteltu yhdessä työelämän kanssa, joten opitut taidot vastaavat työmarkkinoiden tarpeita.

Koulutusalat

Humanistinen ja kasvatusala

Oletko kiinnostunut nuorisotyöstä ja -kasvatuksesta? Haluatko opiskella ympäristökasvatusta ja yhteisöjen kehittämistä? Humanistisen ja kasvatusalan koulutuksista valmistut yhteisöpedagogiksi.

Liiketalous ja turvallisuus

Oletko kiinnostunut markkinoinnista, taloudesta, yrittäjyydestä, liike-elämästä, turvallisuudesta tai juridiikasta ja henkilöstöasioista? Tradenomin tutkinto avaa ovia monipuolisiin työtehtäviin eri aloilla.

Matkailu- ja ravitsemisala

Haluatko olla mukana luomassa elämyksiä ja maistamaan alan monipuolisuutta? Matkailu- ja ravitsemisalalle tarvitaan ammattikorkeakoulutasoisia osaajia ja asiantuntijoita, joilla on oman erikoisalansa lisäksi vahvaa kehittämis-, markkinointi- ja liiketoimintaosaamista.

Merenkulku ja logistiikka

Haluatko kouluttautua merikapteeniksi maailmanlaajuisen meriliikenteen johtotehtäviin tai teknisten laitteistojen ja järjestelmien hallitsevaksi insinööriksi? Vai kiinnostaako sinua enemmän liiketoiminta ja logistiikka esimerkiksi kuljetusliikkeissä ja satamaoperaatioiden parissa?

Muotoilu ja restaurointi

Haluatko tietää lisää siitä, miten voit suunnitella tuotteita ja palveluita julkisen sektorin ja teollisuuden tarpeisiin? Opiskele muotoilijaksi tai artenomiksi!

Peliala ja ICT

Kiinnostaako peliala, kyberturvallisuus, ohjelmistotekniikka, sovelluskehitys, tietokoneet tai tietoverkot?

Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala

Haluatko hankkia osaamista, jolla on merkitystä koko yhteiskunnalle? Opiskele sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan ammattilaiseksi!

Tekniikka ja metsätalous

Haluatko tutkia, mitata, ja vertailla asioita? Haluatko kehittää uusia ja parempia vaihtoehtoja nykyisten tilalle? Oletko hyvä ratkaisemaan ongelmia? Opiskele insinööriksi tai metsätalousinsinööriksi!

Ota yhteyttä hakijapalveluihin

Xamkin hakijapalvelut palvelee ensisijaisesti tutkinto-opiskeluun hakemiseen liittyvissä asioissa. Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla tai verkkolomakkeellamme.

Puhelinpalvelu heinäkuussa:

  • mape klo 1013

Suomenkielinen tutkintokoulutus:

  • 044 702 8891 
  • 040 585 6610

Englanninkielinen tutkintokoulutus:

  • 040 585 6610

Yhteydenottopyyntö verkkolomakkeella: