Kuva Ravintola Dexistä Xamkin Mikkelin kampukselta, kuvassa ravintolatila ja ravintolapöytiä.

Tilat ja ravintolat – Mikkeli

Mikkelin kampus vanhalla kasarmialueella tarjoaa puistomaisen ympäristön monenlaisille tilaisuuksille ravintolapalveluineen. Rakennukset sijaitsevat lähekkäin ja esteettömyys on huomioitu kaikkialla. Kampuksen ravintolat Talli, DeXi ja Kasarmina, sekä kahvila Alfa palvelevat joustavasti, ja niiden tilat muuntautuvat erilaisiin ja erikokoisiin räätälöityihin tilaisuuksiin. Joutsenmerkityt ravintolamme valmistaa konstailematonta lähiruokaa luomulla höystettynä.        

Tervetuloa Mikkelin kampukselle

Kuinka voisimme palvella?

Ravintolat
Auditoriot
Kokous- ja koulutustilat
Muut tilat

Ravintolat

kokouspalvelut tilapalvelut ravintolapalvelut

Ravintola Talli

Ravintola Talli  on tunnelmallinen lounas-, kokous- ja tilausravintola Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Mikkelin kampuksella.  Talli sijaitsee nimensä mukaisesti entisessä hevostallissa, joka on uudistettu viihtyisäksi ravintolaksi vuonna 2004.

Ravintolassa on anniskeluoikeudet ja asiakaspaikkoja on alakerran tiloissa noin 120 vieraalle ja yläkerran kokoustilassa Vintillä 35 vieraalle.

Tunnelmallisen Tallin tilat sopivat erilaisten juhlien ja kokousten järjestämiseen. Tallissa on kaksi kokoustilaa asiakkaiden käyttöön. Voit pitää kokouksen joko Pilttuukabinetissa, yläkerran Tallin Vintissä – pienemmän palaverin voit myös pitää Viiniholvissa.

Tallin tiloja täydentää hyvin viereinen Mikpoli-rakennus, jonka aulat mahdollistavat jopa yli 300 hengen tilaisuuksien järjestämisen. Mikpolissa sijaitsee myös viihtyisä kokous- ja saunatila Kuitula, johon Talli hoitaa tarjoilupalvelut.

kokouspalvelut tilapalvelut ravintolapalvelut

Ravintola DeXi

Ravintola DeXi on kaikille avoin 150-paikkainen olohuonemainen kahvila- ja lounasravintola. Ravintola sijaitsee Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Mikkelin kampuksella päärakennuksessa.

DeXistä saat maittavat päivittäin vaihtuvat kasvis-, wokki-/pasta- ja erikoisannokset sekä nautit maukkaista kahvilaherkuista. Rentoudu DeXin olohuonemaisessa tunnelmassa koulu- tai työpäivän lomassa.

Avoinna myös tilauksesta

Ravintola DeXissä voidaan järjestää yksityistilaisuuksia aina klo 24.00 asti. Tarjouspohjaiset tilausravintolapalvelut tilataan myyntipalvelun kautta esim. iltakokoukset, bussiryhmäruokailut, stage-iltojen tarjoilut, keilailtapalat tai yhdistysten illanistujaiset. Tilausravintolapalveluiden tarjouspyynnöt viikkoa ennen tapahtuman ajankohtaa.

Ravintola DeXissä on anniskeluoikeudet.

Dexi-stage

DeXi-stage sijaitsee DeXin ravintolasalissa ja siellä voidaan järjestää iltaisin monipuolista ohjelmaa: asiakastapaamisia, pikkujouluja, konsertteja, teatteria ja Stand up-komiikkaa yms. DeXi-stagen laadukas ja nykyaikainen PA-järjestelmä palvelee vaativienkin toteutusten tarpeita. Stagen ja DeXin tilausravintolapalveluiden avulla voit luoda unohtumattomia elämyksiä.

Kysy lisätietoja Ravintola DeXin tilausravintolapalveluista ja DeXi-stagesta osoitteesta myyntipalvelu@xamk.fi.

Ravintola Kasarmina

Ravintola Kasarmina on kaikille avoin 300-paikkainen lounasravintola. Ravintola sijaitseen Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Mikkelin kampuksella B-rakennuksessa. Kasarmina tarjoaa päivittäin kasvis-, keitto,- ja kotiruokalounasvaihtoehdon.

Meiltä saat myös kahvila-, kokous- ja tilausravintolapalveluita.

Kasarmina on Xamkin Mikkelin kampuksen pääopiskelijaravintola. Korkeakouluopiskelijat saavat Kelan ateriatuetun lounaan ravintolassa.

Tutustu tästä tarkemmin Kelan ateriasuositukseen.

Kahvila Alfa

Tervetuloa Kahvila Alfaan nauttimaan tuoreesta kahvista, suolaisista ja makeista herkuista sekä leppoisan rennosta tunnelmasta! Meillä voit viettää aikaa ystävien kanssa tai rentoutua hetken yksin, nauttien rauhallisesta ilmapiiristä ja herkullisista tarjottavista.

Kahvila Alfasta saat myös maukkaan ja runsaan salaattiannoksen. Kaikki salaatit valmistetaan tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista, jotka takaavat raikkaan makuelämyksen. Voit nauttia annoksesi paikan päällä viihtyisässä ympäristössämme tai ottaa sen mukaan kiireisen päivän keskellä.

Kahvila Alfan löydät Mikkelin kampukselta, A-rakennuksesta. Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruuasta ja juomasta, olitpa sitten opiskelija, henkilökunnan jäsen tai vierailija! Meidän kahvilassamme olet aina tervetullut.

Auditoriot

Auditorio Kampussali A

Kampussali A on Mikkelin kampuksen suurin auditorio. Tilassa on paikkoja 269 henkilölle. Sali sijaitsee osoitteessa Patteristonkatu 3, A-rakennus, Mikkeli. Kampussali A:n av-varustelu on kattava ja vastaa monenlaisiin tarpeisiin helppokäyttöisenä ja nykyaikaisena. Salin edustalla sisääntuloaulassa on tilaa myös esim. suurten tapahtumien vastaanotolle ja esitelypisteille.

Kokoustarjoilut katetaan salin edustalle aulaan tarvittaessa kahteen kerrokseen.

Auditorion lisätiedot ja varaukset: myyntipalvelu@xamk.fi.

Auditorio Kampussali D

Kampussali D on Mikkelin kampuksen pieni auditorio pienemmille ryhmille. Salissa on 70 istumapaikkaa ja erinomainen av-varustelu. Sali sijaitsee kampuksen päärakennuksen sisääntulokerroksessa osoitteessa Patteristonkatu 3, D-rakennus, Mikkeli.

Tarjoilupalvelut katetaan viereiseen ravintola DeXiin.

Salivaraukset sekä tarjoilut: myyntipalvelu@xamk.fi.

Auditorio Mikpolisali

Mikpolisali on Mikkelin kampuksen elokuvateatterimainen auditorio, jossa on 117 kiinteää istumapaikkaa. Salissa on erinomainen kuva- ja äänentoistojärjestelmä. Mikpolisali sijaitsee Mikpoli-rakennuksessa osoitteessa Patteristonkatu 2, Mikkeli.

Tilaisuuksien tarjoilut katetaan toisen kerroksen Parviaulaan.

Mikpolisalin varaukset ja tarjoilupalvelut: myyntipalvelu@xamk.fi

Kokous- ja koulutustilat

Kokoustila Kuitula

Kaupungin keskustan läheisyydessä sijaitseva tyylikäs tila ja komeat näkymät terassilta yli kampuksen kattojen mahdollistaa loistavat puitteet pidemmällekin kokouspäivälle. Kokoustila Kuitula on Mikpoli-rakennuksen ylimmässä kerroksessa edustussaunaosaston yhteydessä. Kuitulassa onnistuvat myös kokoukset etäyhteyksillä, kahvitukset ja lähiruokalounaat, sekä myös jälkilöylyt reilun kokoisen saunan lauteilla kokouksen jälkeen. Kuitulan kokous- ja saunaosaston voi varata myös ilta- ja viikonloppukäyttöön.

Kuitula on Mikpolissa sijaitseva kokoustila, johon mahtuu 22 henkilöä. Kokoustilan lisäksi Kuitulassa on saunatilat. Kokoustilan osoite on Patteristonkatu 2, Mikpoli, 3. krs.

Kuitulan varustus

 • hdmi-liitäntä omaa pc:tä varten
 • internetyhteys (WLAN)
 • 86″ näyttö
 • fläppitaulu

Kuitulan varaukset ja tarjoilut: myyntipalvelu@xamk.fi

Tallin kokoustilat

Tallin Vintti, Pilttuukabinetti ja Viiniholvi

Tallissa on kolme erikokoista kokoustilaa: yläkerran Tallin Vintti, katutason Pilttuukabinetti ja Viiniholvi. Tallin tilat tarjoavat puitteet erilaisille ja kokoisille tilaisuuksille av-välineillä tai ilman.

Kokouspaketit ovat varattavissa arkisin klo 8-16, ilta- ja viikonloppuvarauksiin teemme erillisen tarjouksen. Kokouspakettien hinnat sisältävät kokoustilan av-välineineen sekä mainitut tarjoilut.

Kokouskahvitukset ja lounasvaraukset saat samasta osoitteesta myyntipalvelu@xamk.fi.

Kampuksen luokkatilat

Mikkelin kampuksella on luokkatiloja erilaisille ryhmille 20 – 70 henkilölle. Tilojen kalusteet mahdollistavat joustavan muuntelun esim. pienryhmätyöskentelyyn. Luokissamme on hyvä av-tekniikka valmiina: dataprojektori, hdmi-liitäntä omalle pc:lle, WLAN kirjautumisella, fläppi- ja valkotaulut.

Kampuksemme ravintolat palvelevat ryhmiä kahvila- ja lounaspalveluin.

Tilavaraukset ja tarjoilupalvelut: myyntipalvelu@xamk.fi.

Muut tilat

kokouspalvelut tilapalvelut ravintolapalvelut

DeXi-stage

Ravintola DeXi on 150-paikkainen olohuonemainen kampuksen pääkahvila, lounas- ja tapahtumaravintola. DeXin ravintolasalissa on myös esiintymislava DeXi-stage. DeXi-stage taipuu monenlaiseen: kirjailijavierailuihin, konsertteihin, teatteriin, stand up -esityksiin ja erilaisiin teematapahtumiin.

Sijainti: Patteristonkatu 3, D-rakennus, Ravintola DeXi, Mikkeli.

Varustus

 • dataprojektori
 • äänentoisto ja mikrofoni
 • kiinteät esitysverhot
 • lavakoroke
 • sähköpiano

DeXi-stage on käytettävissä arki-iltaisin sekä viikonloppuisin.

Tarjoilut

Kokouskahvitukset ja virkistystarjoilut katamme ravintolaan noutopöytään tilauksesta.

Vilkkaan lounasajan jälkeen Ravintola DeXi toimii tyylikkäänä tilausravintolana iltapäivästä myöhäiseen iltaan. Valmistamme tilaisuuteesi sopivat ruokatarjoilut teemaasi noudattaen. Ravintolassa on myös anniskeluoikeudet.

Varaukset: myyntipalvelu@xamk.fi.

Esittelytilat

Kokous- ja koulutustilojen lisäksi kampuksella on myös mm. esittelytarkoituksiin sopivia tiloja rakennusten sisääntuloauloissa. Keskeiset sijainnit vilkkaiden käytävien risteyksissä takaavat hyvän näkyvyyden ja tavoitat runsaasti väkeämme.

Varaukset: myyntipalvelu@xamk.fi.

Kuitulan sauna

Kuitulan saunatilat

Kuitulan saunatilat ovat varattavissa arkisin klo 16 – 23, ja viikonloppuisin klo 9 – 23.
Hinta maanantaista torstaihin 300 €/4 tuntia, hinta perjantaisin ja viikonloppuisin 360 €/4 h. Lisätunnit 30 €/h. Pyyhevuokra 3 €/kpl.

Saunatilan vuokra sisältää:

 • Kuitulan kokoustilan käytön av-varusteineen
 • näköalaterassin käyttö
 • takka ja takkapuut
 • minikeittiössä jääkaappi omille juomille, tilassa ei anniskeluoikeuksia

Varaukset ja tarjoilupavelut: myyntipalvelu@xamk.fi.

Tapahtumia ja tunnelmia Mikkelissä

Ajankohtaista Xamkissa

Mikkelin kampuksen tilavaraukset hoitaa myyntipalvelumme. Ota yhteyttä osoitteeseen myyntipalvelu@xamk.fi.

Mikkelin kampus vanhalla kasarmialueella tarjoaa puistomaisen ympäristön monenlaisille tilaisuuksille ravintolapalveluineen. Rakennukset sijaitsevat lähekkäin ja esteettömyys on huomioitu kaikkialla. Kampuksen ravintolat Talli, DeXi ja Kasarmina palvelevat joustavasti, ja niiden tilat muuntautuvat erilaisiin ja erikokoisiin räätälöityihin tilaisuuksiin. Joutsenmerkityt ravintolamme valmistaa konstailematonta lähiruokaa luomulla höystettynä.        

Olemme koonneet nettisivuillemme tärkeimmät tiedot tiloistamme ja palveluistamme. Kerromme mielellämme lisää, lähetä tiedustelusi osoitteeseen myyntipalvelu@xamk.fi.

Kampusten ravintoloiden aukioloajat on kerrottu nettisivuillamme ravintoloittain.

Huolehdimme kaikista tarjoilupalveluista Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla. Kerro toiveistasi osoitteeseen myyntipalvelu@xamk.fi.

Kuinka voisimme palvella?

Mikkelin kampuksen viihtyisät ja nykyaikaiset tilat toimivat erinomaisesti erilaisiin tilaisuuksiin, kuten kokouksiin, koulutuksiin, ja räätälöityihin yritystapahtumiin myös suuremmille seminaaritapahtumille jopa 300 henkilölle. Kaikissa kokoustiloissamme on langaton verkkoyhteys ja monipuolinen av-välineistö valmiina.

Tutustu tiloihimme tarkemmin ja ota yhteyttä: myyntipalvelu@xamk.fi.