Tietoa Xamkista

Tunne huominen. Rohkeus ja uteliaisuus. Tahto kokeilla, oivaltaa ja oppia. Halu laittaa kaikki likoon huomisen puolesta.

Xamkilaisuus on asenne, joka yhdistää. Tehtävänämme on palvella sinua, joka rakennat uuden ajan työelämää. Paras tapa tuntea huominen on luoda se itse.

Vahvistamme Kaakkois-Suomen elinvoimaa ja kansainvälistymistä yhdessä työelämän ja kumppaneidemme kanssa.

Koulutamme, tutkimme ja kehitämme

Xamk kouluttaa osaavaa työvoimaa tulevaisuuden tarpeisiin. Lisäksi edistämme yrittäjyyttä, kansainvälisyyttä sekä elinkeinoelämää uudistavia ratkaisuja omalla toiminta-alueellamme.

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta on keskeinen osa alueellista ja yhteiskunnallista vaikuttavuuttamme.  Vahvuusalamme ovat digitaalinen talous, kestävä hyvinvointi, logistiikka ja merenkulku sekä metsä, ympäristö ja energia.

Tarjoamme asiantuntijapalveluita sekä osaamista yrityksille ja yhteisöille paitsi TKI-, myös harjoittelu-, projekti- ja opinnäyteyhteistyönä. 11 tutkimusyksikköämme tuottavat monialaista asiantuntijatietoa sekä tuotekehitys-, mittaus- ja analysointipalveluita.

Lisäksi Xamk Pulse tarjoaa Suomen laajimman valikoiman avoimen ammattikorkeakoulun kursseja sekä runsaasti muita täydennyskoulutusmahdollisuuksia.

Tietoa Xamkista

Monialainen korkeakoulumme tarjoaa tutkintokoulutusta ja mahdollisuuksia jatkuvaan oppimiseen.​ Teemme vaikuttavaa tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuotamme uusia innovaatioita.​

Hakijoille

Haluatko suorittaa kokonaisen tutkinnon vai tarvitsetko vain lisäosaamista? Hakijapalvelut neuvoo ja opastaa hakemiseen liittyvissä asioissa.

Työelämälle

Oli kyse sitten innovaatioiden kehittämisestä, henkilöstön osaamisen vahvistamisesta tai opiskelijoiden kanssa tehtävästä yhteistyöstä, olemme täällä auttamassa. Tutustu palveluihimme tarkemmin ja ota yhteyttä löytääksesi juuri sinulle sopivan ratkaisun!

Opiskelijoille

Huomiseen katsova Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu on enemmän kuin oppilaitos. Se on siellä missä tapahtuu ja missä löydetään uutta.

Alumneille

Alumnitoiminnalla tarkoitetaan ammattikorkeakoulun ja sen kasvattien välistä pitkäaikaista yhteistyötä. Alumninamme olet meille tärkeä Xamk-lähettiläs Suomessa ja maailmalla, ja haluamme tuoda lisäarvoa myös sinulle.

Työnhakijoille

Paras tapa tuntea huominen on luoda se itse. Siksi tuomme yhteen huomisen tekijät. Meillä voit tehdä vaikuttavaa työtä, jonka tulokset näkyvät yhteiskunnassa ja tulevaisuuden työelämässä.

Medialle

Xamkista löydät asiantuntijoita moniin eri ajankohtaisiin ja yhteiskunnallisiin aiheisiin. Tutustu teemoihimme ja asiantuntijoihimme alla ja ota yhteyttä.

Laatu ja arviointi

Laadun kehittäminen sisältyy koko henkilöstömme ja opiskelijoidemme toimintaan.

Ota yhteyttä hakijapalveluihin

Xamkin hakijapalvelut palvelee ensisijaisesti tutkinto-opiskeluun hakemiseen liittyvissä asioissa. Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla tai verkkolomakkeellamme.

Puhelinpalvelu heinäkuussa:

  • mape klo 1013

Suomenkielinen tutkintokoulutus:

  • 044 702 8891 
  • 040 585 6610

Englanninkielinen tutkintokoulutus:

  • 040 585 6610

Yhteydenottopyyntö verkkolomakkeella: