Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk – tarjoaa opetusta, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja yrityksille ja ihmisille.

Xamk profiloituu kestävän hyvinvoinnin ja teknologian sekä Venäjä-osaamisen korkeakouluksi. Monimuotoisen ammattikorkeakoulun kivijalkoina toimivat Kotka, Kouvola, Mikkeli ja Savonlinna, mutta sen kampuksena on koko maailma.

9400 opiskelijaa

Xamkissa opiskelee 9400 opiskelijaa, työntekijöitä on 750. Asioita tehdään yhdessä. Opettajat tuntevat opiskelijat nimeltä ja apua saa opiskeluun liittyvissä asioissa. Kampukset ovat viihtyisiä ja niillä on mahdollisuus harrastaa tai viettää vapaa-aikaa kahviloissa ja ravintoloissa. Hyvinvoiva opiskelija jaksaa opiskella.

Hakutoimisto palvelee kaikissa hakemiseen liittyvissä asioissa: Hakijapalvelut, 044 702 8891, 040 585 6610, hakijapalvelut@xamk.fi.

Palvelumme opoille ja muille koulutusasioiden kanssa työskenteleville

Kouluesittelyt oppilaitoksissa ja varuskunnissa

Vuosittain vierailemme useissa kymmenissä oppilaitoksissa esittelemässä korkeakouluamme ja koulutustarjontaamme. Pääpaino on 2. asteen oppilaitoksissa, mutta teemme oppilaitosvierailuja myös peruskouluihin. Vierailujen tekijöinä on pääosin opiskelijoitamme, jotka parhaiten osaavat kertoa, millaista opiskelu opiskelijan kannalta on. Myös Xamkin kampuksille ovat tutustujat tervetulleita.

Koko Xamkin esittelyn lisäksi teemme alakohtaisia esittelyitä (esim. tietojenkäsittelyn tradenomit voivat tulla puhumaan datanomiopiskelijoille, sairaanhoitajat lähihoitajaopiskelijoille jne.)

Tilaa Xamkin esittely koulullesi tai varaa vierailuaika kampuksellemme:

  • yhteisömanageri Aki Ilmanen, aki.ilmanen@xamk.fi tai 040 508 1498
  • yhteisömanageri Helena Hämäläinen, helena.hamalainen@xamk.fi tai 040 570 3711

Avoimen ammattikorkeakoulun opinnot

Xamkin avoimen ammattikorkeakoulun opintotarjonta on maksutonta ammattiopistojen, lukioiden ja kansanopistojen tutkinto-opiskelijoille. Lisää tietoa täältä.

Jatkoväyläopinnot ammattiopistojen opiskelijoille, lue lisää täältä.

 

Tilaa Uutiskirje ja hakijan opas

Tilaa uutiskirjeemme tai liity hakijan oppaan postituslistalle sivun lopussa olevalla lomakkeella. Hakijan oppaita voit tilata suuremmankin määrän kerralla. Ilmoita vain määrä, minkä verran oppaita haluat jatkossa kerrallaan saada.

Koulutusten esittely-ppt

Lataa tästä käyttöösi Xamkin koulutusten esittely-ppt. 

 

Kampustapahtumat 2019

Xamk kutsuu 2. asteen opiskelijoita Kampustapahtumiin loka-marraskuussa. Ohjelma vaihtelee kampuksittain, mutta kaikissa tapahtumissa esitellään koko Xamkin koulutustarjonta.

Opoja varten on varattu kaikissa kampustapahtumissa oma opo-kahvila, jossa on tarjolla virkistystä, infoa ja materiaalipaketti.

Lue lisää

Opiskelijavalinta uudistuu

Uusi digitaalinen valintakoe otetaan käyttöön syksyllä 2019.

Todistusvalinta laajenee keväällä 2020.

Lue lisää

Tietoa Xamkista

Koulutustarjonta ja yhteishaku

Haku vieraskieliseen koulutukseen 9.-23.1.2019. Kevään yhteishaku on 20.3-3.4.2019

Lue lisää

Perustietoa Xamkista

Lue lisää

Opiskelu Xamkissa

Opiskele päivällä, illalla tai viikonloppuna. Kampuksella, verkossa tai ulkomailla. Xamkissa kampuksena on koko maailma.

Lue tästä

XAMKILAINEN

Blogi, jossa opiskelijat kertovat Xamkista.

Lue tästä

Opiskelijan hyvinvointi

Lue lisää

5 syytä valita Xamk

  1.  Meiltä saat koulutuksen, jota työelämä arvostaa.
  2. Joustavat, ajasta ja paikasta riippumattomat opiskelutavat. Voit valita oman oppimisväyläsi ja yhdistellä erilaisia tapoja opiskella.
  3. Rento ja yhteisöllinen opiskeluympäristö, viihtyisät kampukset.
  4. Toimivat opiskelijan tukipalvelut – meillä saat tukea ja apua sekä ohjausta. Et jää huolinesi yksin.
  5. Mahdollisuus lähteä opiskelu- tai harjoitteluvaihtoon ympäri maailmaa.

Parasta opiskelussa ovat ammattitaitoiset opettajat ja yksilöllinen huomioiminen. Se, että opettajat muistavat ja morjestavat käytävällä on ihan huippua. Meistä opiskelijoista välitetään ja meihin panostetaan ihan oikeasti.

Kampukset

Kotka

Kotkan kampus

Tutustu kampukseen tästä

Kouvola

Kouvolan kampus

Tutustu kampukseen tästä

Mikkeli

Mikkelin kampus

Tutustu kampukseen tästä

Savonlinna

Savonlinnan kampus

Tutustu kampukseen tästä
Jaa sivu