Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Xamk eli Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu aloittaa 1.1.2017. Xamkissa uuden oppimisen into ei ole sidottu aikaan, paikkaan tai tapaan, vaan se on tapa katsoa maailmaa. Xamk syntyy, kun Mikkelin ja Kymenlaakson ammattikorkeakoulut yhdistyvät.

Laadukas opetus, vahva tutkimustoiminta ja teknologiaosaaminen sekä kansainväliset verkostot varmistavat, että Xamk on ennakoiva edelläkävijä. Siksi Xamkin koulutusta arvostetaan ja sieltä valmistuneet työllistyvät hyvin.

Monimuotoisen ammattikorkeakoulun kivijalkoina toimivat Kotka, Kouvola, Mikkeli ja Savonlinna, mutta sen kampuksena on koko maailma.

9000 opiskelijaa, lähes 80 tutkintoon johtavaa koulutusta

Xamkissa opiskelee 9000 opiskelijaa. Asioita tehdään yhdessä. Opettajat tuntevat opiskelijat nimeltä ja apua saa opiskeluun liittyvissä asioissa. Kampukset ovat viihtyisiä ja niillä on mahdollisuus harrastaa tai viettää vapaa-aikaa kahviloissa ja ravintoloissa. Hyvinvoiva opiskelija jaksaa opiskella.

Hakutoimisto palvelee kaikissa hakemiseen liittyvissä asioissa: Hakijapalvelut, 044 702 8891, 040 585 6610, hakijapalvelut@xamk.fi.

 

Palvelumme opoille

Kouluesittelyt oppilaitoksissa ja varuskunnissa

Vuosittain vierailemme useissa kymmenissä oppilaitoksissa esittelemässä korkeakouluamme ja koulutustarjontaamme. Pääpaino on 2. asteen oppilaitoksissa, mutta teemme oppilaitosvierailuja myös peruskouluihin. Vierailujen tekijöinä on pääosin opiskelijoitamme, jotka parhaiten osaavat kertoa, millaista opiskelu opiskelijan kannalta on. Myös Xamkin kampuksille ovat tutustujat tervetulleita.

Koko Xamkin esittelyn lisäksi teemme alakohtaisia esittelyitä (esim. tietojenkäsittelyn tradenomit voivat tulla puhumaan datanomiopiskelijoille, sairaanhoitajat lähihoitajaopiskelijoille jne.)

Tilaa Xamkin esittely koulullesi tai varaa vierailuaika kampuksellemme:

Yhteisömanageri Aki Ilmaseen, aki.ilmanen@xamk.fi tai 040 508 1498.

Tilaa Uutiskirje ja hakijan opas

Tilaa uutiskirjeemme tai liitty hakijan oppaan postituslistalle alla olevalla lomakkeella. Hakijan oppaita voit tilata suuremmankin määrän kerralla. Ilmoita vain määrä, minkä verran haluat.

Lataa koulutusten esittelypowerpoint

Xamkin koulutusten esittelypowerpointin voit ladata tästä.

 

Voita 400 € retkeilyvarustelahjakortti

Hakijan oppaan ja uutiskirjeen tilaus

  • Syötä luku väliltä 1 - 50.

Kevään yhteishaku 2017.

5 syytä valita Xamk

  1. Työelämän arvostama koulutus.
  2. Joustavat, ajasta ja paikasta riippumattomat oppimisympäristöt.
  3. Rento ja yhteisöllinen opiskeluympäristö, viihtyisät kampukset.
  4. Toimivat tukipalvelut – meillä et jää ongelmien kanssa yksin.
  5. Vaihtomahdollisuudet ympäri maailmaa.

Opiskelu on ollut erittäin positiivinen kokemus. Opiskelu on itsenäistä, mikä tuo siihen rennomman otteen ja ilmapiirin.  Ei ole tarvinnut hermot kireällä ja rystyset valkoisena vääntää, kun on itse ohjaksissa oman edistymisen suhteen.

Opiskelu Xamkissa

Opiskele päivällä, illalla tai viikonloppuna. Kampuksella, verkossa tai ulkomailla. Xamkissa kampuksena on koko maailma.

Lue tästä

XAMKILAINEN

Blogi, jossa opiskelijat kertovat Xamkista.

Lue tästä

Kotka

Kotkan kampus

Tutustu kampukseen tästä

Kouvola

Kouvolan kampus

Tutustu kampukseen tästä

Mikkeli

Mikkelin kampus

Tutustu kampukseen tästä

Savonlinna

Savonlinnan kampus

Tutustu kampukseen tästä
Share This