Mielenkiintoisia tehtäviä sopivalla sijainnilla

Xamkissa koulutetaan, tutkitaan ja kehitetään tulevaisuuden työelämää neljän kampuksen ja maailmanlaajuisen verkoston voimin. Meitä xamkilaisia on yli 13 000 Kotkan, Kouvolan, Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla. Työntekijöitä meillä on lähes 1000 ja opiskelijoita reilut 12 000.

Muodostamme yhteisen, kansainvälisen kampuksen Eurooppa-yliopisto INGENIUMiin kuuluvien korkeakoulujen kanssa.

91 % työntekijöistämme pitää Xamkia hyvänä työpaikkana

Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta!

Etsitkö työtä, jossa voit todella vaikuttaa ja nähdä kättesi jäljen? Me Xamkilla tarjoamme juuri sinulle sopivan työympäristön, jossa mielenkiintoiset tehtävät yhdistyvät mahdollisuuteen kehittää itseäsi, työyhteisöäsi ja vaikuttaa tulevaisuuteen. Olemme organisaatio, joka arvostaa innovatiivisuutta ja muutoskykyä – tule ja koe, kuinka työsi voi muuttaa tulevaisuutta paremmaksi.

Meillä pääset haastamaan itseäsi monipuolisissa työtehtävissä ja nauttimaan joustavasta työskentelytavasta, jossa sinulla on vapaus suunnitella omaa työtäsi. Tarjoamme vahvan tuen esimieheltäsi ja työyhteisöltäsi, jotta voit keskittyä olennaiseen ja nauttia työstäsi täysillä.

Meille on päivänselvää, että voimme suunnitella omaa työtämme.
Lisäksi arvostamme myös vapaa-aikaa. Lupaamme, että voit antaa itsestäsi parasta molemmille.

Miksi valita Xamk?

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Xamkissa tuetaan etätyöskentelyä. Tavoitteena on lisätä työn tekemisen joustavuutta, parantaa työn tuloksellisuutta ja helpottaa työn ja vapaa-ajan yhdistämistä. Etätyöstä sovitaan aina tehtäväkohtaisesti.

Meillä on hyvät henkilöstöedut: laaja työterveyshuolto sekä liikunta-, hieronta-, kulttuuri-, työmatka- ja polkupyöräedut. Työntekijänämme voit opiskella veloituksetta Xamkin avoimessa ammattikorkeakoulussa.

Xamk koetaan vuosittaisen Työyhteisön kehittämiskyselyn perusteella hyväksi työpaikaksi. Vuonna 2024 henkilöstöstämme 91 % kertoi Xamkin olevan hyvä työpaikka. Xamkissa työurat ovat usein pitkiä. Tyypillinen xamkilaisen työura on kestänyt lähes 10 vuotta.

Pidämme huolta, että opiskelussa ja työssä on hyvä olla. Työyhteisömme toimii yhdenvertaisesti emmekä hyväksy syrjintää missään muodossa. Xamkissa panostetaan vahvasti työhyvinvointiin ja puutumme työyhteisön mahdollisiin ongelmiin ja häiriöihin viivytyksettä.

Katso avoimet työpaikkamme