Hyvä työilmapiiri saa viihtymään

Tunne huominen. Rohkeus ja uteliaisuus. Tahto kokeilla, oivaltaa ja oppia. Halu laittaa kaikki likoon huomisen puolesta. Xamkilaisuus on asenne, joka yhdistää. 

Työtä, joka vaikuttaa yhteiskuntaan ja tulevaisuuden työelämään

Rakenna uraa hyvässä työilmapiirissä yhdessä työkavereiden kanssa

Etsitkö työpaikkaa, jossa voit kehittää itseäsi ja työskennellä positiivisessa ilmapiirissä? Me tarjoamme sinulle juuri sellaisen ympäristön, jossa voit viihtyä ja menestyä. Arvostamme uuden tiedon, teknologian ja urakehityksen merkitystä ja haluamme luoda turvallisen ja vakaan työpaikan sinulle, joka arvostat hyvää työilmapiiriä. Meillä tärkeintä on tarjota yhdenvertainen kohtelu ja tuki työurallesi niin esihenkilöltä kuin kollegoilta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle mahdollisuuksia oppia ja kehittyä, edetä urallasi sekä nauttia kilpailukykyisistä työsuhde-eduista.

Meillä voit tehdä vaikuttavaa työtä, jonka tulokset näkyvät yhteiskunnassa ja tulevaisuuden työelämässä.

Miksi valita Xamk?

Shakil Regmi opettaa ympäristöalan tulevaisuuden osaajia Xamkissa

Palo ympäristökysymyksiin ja tutkimukseen on vienyt Shakil Regmin urallaan eri maihin. Sisällöltään kiinnostava työtehtävä toi hänet lehtoriksi Xamkiin ja takaisin Mikkeliin ja Suomeen.

”Haluan opettaa ympäristöalalle tulevaisuuden ammattilaisia, jotka ymmärtävät sekä ympäristökysymysten teknisiä että inhimillisiä puolia. Jotta voi ratkoa ympäristöongelmia, tulee teknisten yksityiskohtien lisäksi ymmärtää miten ihmiset ajattelevat ja toimivat. Tähän työ Xamkissa antaa hyvät mahdollisuudet”

Löydä lisää kokemuksia Xamkista

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Xamkissa tuetaan etätyöskentelyä. Tavoitteena on lisätä työn tekemisen joustavuutta, parantaa työn tuloksellisuutta ja helpottaa työn ja vapaa-ajan yhdistämistä. Etätyöstä sovitaan aina tehtäväkohtaisesti.

Meillä on hyvät henkilöstöedut: laaja työterveyshuolto sekä liikunta-, hieronta-, kulttuuri-, työmatka- ja polkupyöräedut. Työntekijänämme voit opiskella veloituksetta Xamkin avoimessa ammattikorkeakoulussa.

Xamk koetaan vuosittaisen Työyhteisön kehittämiskyselyn perusteella hyväksi työpaikaksi. Vuonna 2024 henkilöstöstämme 91 % kertoi Xamkin olevan hyvä työpaikka. Xamkissa työurat ovat usein pitkiä. Tyypillinen xamkilaisen työura on kestänyt lähes 10 vuotta.

Pidämme huolta, että opiskelussa ja työssä on hyvä olla. Työyhteisömme toimii yhdenvertaisesti emmekä hyväksy syrjintää missään muodossa. Xamkissa panostetaan vahvasti työhyvinvointiin ja puutumme työyhteisön mahdollisiin ongelmiin ja häiriöihin viivytyksettä.

Katso avoimet työpaikkamme