Hankkeessa tuotetaan asiakaslähtöisesti ja ketterästi koulutus- ja kehittämissisältöä erilaisiin yrittäjyyden ekosysteemeihin.

Hankkeen kohderyhmänä ovat erityisesti henkilöt, joille yrittäjyys, kevytyrittäjyys, laskutuspalveluiden kautta osa-aikaisesti työllistyminen tai muut yrittäjyyden muodot ovat mahdollisia työllistymisen keinoja. Lisäksi kohderyhmään kuuluvat myös yrittäjyydestä kiinnostuneet oppilaitosten opiskelijat sekä kasvuun ja kansainvälisille markkinoille suuntaavat alkuvaiheen startupit.

HANKKEEN TOIMENPITEET

  • Startup Booster -valmennuksia ja konseptista verkko-opintoihin toimivan mallin tuotekehittäminen
  • Pitkäkestoisten yrittäjyysvalmennusten tuottaminen
  • Yrittäjyyden kansainvälisen SummerSchoolin tuotekehittäminen
  • Kestävien ja verkostomaisten ratkaisujen kehittäminen
  • Webinaarit ja podcastit sekä yrittäjyyttä tukevia kilpailuja, tapahtumia ja verkostoitumistilaisuuksia

Lisätietoja

Johanna Koponen
Projektipäällikkö
johanna.koponen@xamk.fi
p. 040 487 5111

VIDEOT JA BLOGIT

Xamkin yhteisten opintojen koulutusyksikön koulutusjohtaja Seija Aalto kertoo yrittäjyyteen liittyvistä opinnoista sekä Business Cafe -toiminnasta, joka yhdistää innovaatiotoiminnasta ja yrittäjyydestä kiinnostuneet Xamkin opiskelijat ja tarjoaa tietoa yrittäjyyspolkujen mahdollisuuksista.

Business Cafen parissa työskentelevät Marika Vartiainen, Johanna Koponen ja Merja Väisänen esittelevät Business Cafen tarjoamia mahdollisuuksia. Joko tiedät, missä voit tavata heidät Business Cafen merkeissä?

PODCASTIT

Miltä tulevaisuuden työelämä näyttää? Entä millaista osaamista tullaan tarvitsemaan? Näitä pohditaan Matkalla tulevaisuuden työelämään -podcastsarjan ensimmäisessä jaksossa.

Keskustelun vetäjänä projektipäällikkö Antti Rantaniva ja keskustelemassa opiskelijat Eveliina Salminen (sosiaaliala) ja Henrietta Klemola (liiketalous, Wellbeing Management). Lisäksi keskustelun lähtökohdaksi haastateltiin Etelä-Savon maakuntaliiton ennakointiasiantuntijoita Hanna Kautiaista ja Antti Rajalaa.

 

VALMENNUKSET

Lisätietoja tulossa.

WEBINAARIT

Hyvinvointi- ja elämysala – Kalevankangas liikeideoiden kasvualustana

Tervetuloa webinaariin ke 3.2.2021 klo 9-10. Webinaarissa teemana mm. kuinka Kalevankankaan alue tukee opiskelijayrittäjyyttä ja kaksi yrityscasea. Ilmoittaudu mukaan 1.2.2021 mennessä.

LUE LISÄÄ

TAPAHTUMAT

Faktat

Yrittäjyyden kolmas aalto

01.09.2020 - 31.12.2022

Toteuttajat

Hallinnoija: Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Painoalat: Digitaalinen talous
Ammattikorkeakoulun tutkimuskeskus: Pienyrityskeskus

Budjetti

Kokonaisbudjetti: 624638 €

Xamkin osuus kokonaisbudjetista: 124928 €

Rahoittaja ja päärahoituslähde: Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Euroopan sosiaalirahastosta (ESR)

Asiasanat