Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun osaamiseen voit tutustua ammattikorkeakoulun julkaisujen kautta.

Julkaisutoiminnan tavoitteena on tehdä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (Xamk) toimintaa näkyväksi. Kaikilta aloilta tehtävien julkaisujen avulla tiedotetaan koulutuksesta sekä tutkimus- ja kehittämistyössä syntyneistä tuloksista. Julkaisusarjoja on yhteensä kolme ja näillä jokaisella on oma profiilinsa:

  • Xamk Tutkii -sarja tutkimus- ja tiedeyhteisölle
  • Xamk Kehittää -sarja ammatilliselle yhteisölle
  • Xamk Inspiroi -sarja  suurelle yleisölle

 Xamkin julkaisutoimintaa ohjaa julkaisuryhmä, joka koostuu sekä opetushenkilöstöstä että tki-henkilöstöstä. Puheenjohtajana toimii Kirjastopalveluiden johtaja ja toimintaa koordinoi Kirjastopalvelut.

Julkaisusarjojen lisäksi Xamkin toiminnasta ja tuloksista voit lukea kahdesta verkkolehdestä – Nextistä ja READista. Näiden lisäksi osa hankkeista kertoo tuloksistaan hankkeiden blogeissa.

Julkaisusarjat

Xamk Tutkii

Tutustu tästä

Xamk Kehittää

Tutustu tästä

Xamk Inspiroi

Tutustu tästä

Kymenlaakson ja Mikkelin ammattikorkeakoulut yhdistyvät 1.1.2017 Kaakkois-Suomen ammattikorkeakouluksi. Aiemmin kummallakin ammattikorkeakoululla oli omat julkaisusarjansa. Löydät Kyamkin ja Mamkin sähköiset julkaisut Theseus -verkkopalvelusta.

Verkkolehdet

Next

Xamkin verkkolehti Next levittää tietoa Xamkin opetuksen ja koulutuksen teemoista, palveluista ja muista ajankohtaisista asioista.

Next-lehden artikkeleita kirjoittavat henkilökunnan lisäksi myös opiskelijat, alumnit ja yhteistyökumppanit.

Tutustu lehteen

Read

Xamkissa tutkitaan, kehitetään ja innovoidaan paljon. Näistä tuloksista kertoo verkkolehti READ, joka tarjoaa aimo annoksen ajankohtaista tietoa tki-toiminnasta.

Lue lisää

Muut julkaisut

Blogissa tietoa hankkeista

Xamkin käynnissä olevista hankkeista osa kertoo tuloksistaan hankkeiden omissa blogeissa

Siirry blogiin

Juuli-portaali

Juuli-julkaisutietoportaali sisältää tietoja suomalaisten tutkimusorganisaatioiden julkaisuista. Ammattikorkeakoulujen julkaisuja vuodesta 2012 alkaen.

Tutustu Juuliin