Paras tapa tuntea huominen on luoda se itse. Siksi tuomme yhteen huomisen tekijät. Meillä voit tehdä vaikuttavaa työtä, jonka tulokset näkyvät yhteiskunnassa ja tulevaisuuden työelämässä.

Jätämme kädenjälkemme sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Tahdotko sinä jättää omasi?

Xamkissa koulutetaan, tutkitaan ja kehitetään tulevaisuuden työelämää neljän kampuksen ja maailmanlaajuisen verkoston voimin. Yhdistämme tiedon ja uteliaat mielet.

Xamkilaisuus on jaettua ihmisyyttä ja tasa-arvoa. Se yhdistää kaikkia opiskelijoista henkilökuntaan. Työskentelemme yhdessä tiedon ja tutkimuksen eteen uutta oppien ja toisiamme kirittäen.

Monipuolinen huippuosaaminen rakentuu yhteistyössä. Luotamme haluusi laittaa kaikki likoon huomisen puolesta ja kokeilla rohkeasti uutta. Luotamme myös kykyysi oppia vastoinkäymisistä. Se on tapamme ansaita sinun luottamuksesi.

Meille on päivänselvää, että voimme suunnitella omaa työtämme. Lisäksi arvostamme myös vapaa-aikaa. Lupaamme, että voit antaa itsestäsi parasta molemmille.

Xamk työnantajana

  • Yli 900 työntekijää
  • Kampukset Mikkelissä, Kotkassa, Kouvolassa ja Savonlinnassa
  • Hyvät henkilöstöedut: laaja työterveyshuolto sekä liikunta-, hieronta-, kulttuuri- ja työmatkaedut, Xamkin omat avoimen ammattikorkeakoulun opinnot veloituksetta, polkupyöräetu
  • Tasa-arvoisuus: olemme yli 10 000 xamkilaisen yhteisö
  • Arvot: toimimme vastuullisesti, pidämme huolta, teemme työtä huomisen hyväksi

Hae avointa työpaikkaa

Töissä Xamkissa

Viestintäsuunnittelija Heli Kauppisen mielestä parasta Mikkelissä on ihmiset

Lue Helin uratarina

Xamkissa on vahva tulevaisuussuuntautuneisuus, iso TKI-toiminta, ja avoin kehittämis- ja kokeilukulttuuri. Nämä ovat erityisesti tällä nopeasti kehittyvällä tietotekniikka-alalla tekijöitä, jotka muodostavat kehittämiseen ja kehittymiseen kannustavan työympäristön. Työyhteisö on kannustava, avoin ja avulias. Meillä on osaava henkilöstö ja asiantuntemusta arvostetaan. IoT (Internet of Things) –aiheisilla opintojaksoilla rakennamme opiskelijoiden kanssa erilaisia älylaitteita ja käyttöliittymiä niille. Näiden projektien parissa pääsee kehittämään uusia, joskus villejäkin ideoita. Lisäksi näissä projekteissa ei ole malliratkaisuja, joten se pitää myös opettajan hereillä.

 

Timo Hynninen, Tietotekniikan ja ohjelmistoalan lehtori ja koulutusvastaava

 

Osaava henkilöstö

Haluatko tietää lisää Xamkista?

Olemme vastuullisen hyvinvoinnin, teknologian ja luovan talouden korkeakoulu, jonka kampuksena on koko maailma.
Kivijalkoina toimivat Kotka, Kouvola, Mikkeli ja Savonlinna.

Innostamme uuden oppimiseen ja tutkimiseen tulevaisuussuuntautuneella koulutuksella, joka synnyttää uusia ammatteja ja uudistaa osaamista.

Luomme uutta yrittäjyyttä. Vaikuttavaa tutkimus- ja kehittämistyötä teemme neljällä vahvuusalalla.

Katso avainluvut, strategiset tavoitteet ja muuta tietoa Xamkista