


Virtaa ja voimaa itäsuomalaisuudesta
Työpaja: ruokakulttuuri osaksi asiakaskokemusta
Nyt tarjolla matkailu-, ravintola- ja ohjelmapalvelualan pk-yrityksille Etelä-Savossa ja Pohjois-Karjalassa. Saatavilla rajoitetun ajan!
Tartu tilaisuuteen ja tilaa yrityskohtainen työpaja, joka vahvistaa asiakaspalvelun laatua itäsuomalaisesta ruokakulttuurista ammentaen.
Osallistavassa työpajassa tarkastellaan yhdessä asiakaskokemusta ja henkilöstökokemusta.
Toteutuuko palvelulupaus kohtaamisissa?
Saatavilla syyskuu 2025 – tammikuu 2026 välisenä aikana hintaan 50 € + alv. (Arvo yli 200 € + alv!)
Työpaja
- tuo tietoisuuteen itäsuomalaisen ruokakulttuurin erityispiirteet myyntivaltteina ja miten ne näkyvät yrityksessänne
- tuo esiin henkilöstön hiljaista tietoa, hyviä ideoita ja konkreettisia parannusehdotuksia
- parantaa yhteistyötä
- parantaa palvelukokemusta: asiakkaanne näkevät entistä selvemmin alueen ja yrityksen erityisyyden
- tutustuttaa mahdolliset muualta tulleet työntekijät paikalliseen kulttuuriin
- kesto 2 tuntia
Ajankohta sovitaan erikseen, työpaja on yrityskohtainen
Tiedustelut:
Etelä-Savo: projektipäällikkö Minna Komppa minna.komppa@xamk.fi
Pohjois-Karjala: yritysasiantuntija Johanna Rinnekari johanna.rinnekari@proagria.fi
Työpajamalli on rakennettu Tuohta tarinoista – hankkeen toimeksiannosta. Se on testattu aidossa toimintaympäristössä.

Vetäjä: työpajan kehittäjä Mirva Kervinen, Palvelu väkkärä Ky
Virtaa ja voimaa itäsuomalaisuudesta
Paikkakunta
- Joensuu
- Mikkeli
- Savonlinna
Sijainti
Valitsemassanne kohteessa
Asiasanat
Lisätietoja
Työpaja on osa Tuohta tarinoista -hankkeen toimenpiteitä. Hanke on saanut Euroopan unionin osarahoituksen Etelä-Savon ELY-keskuksen kautta. Hanketta toteuttavat Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu ja ProAgria Itä-Suomi / MKN Yrityspalvelut 1.5.2024-31.3.2026. Lisätietoja: www.xamk.fi/hanke/tuohta-tarinoista/
Yhteistyössä

