Kehitä itseäsi ja työyhteisöäsi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa Kaakkois-Suomen että oman urasi kehityksen suuntaan. Meillä voit tuoda esiin omat ideasi ja osallistua aktiivisesti työyhteisön kehittämiseen. Pääset tekemään merkityksellistä työtä ja kasvamaan sekä ammatillisesti inspiroivassa ympäristössä.

Inspiroivia työtehtäviä paremman huomisen hyväksi

Tule vaikuttamaan ja kehittämään kanssamme!

Haluatko olla mukana muokkaamassa ja kehittämässä omaa alaasi sekä yhteisöäsi? Me Xamkilla tarjoamme sinulle työympäristön, jossa voit vaikuttaa ja edistää merkityksellistä muutosta. Pääset verkostoitumaan, osallistumaan työyhteisön kehittämiseen ja tuomaan omat ideasi esille. Täällä arvostamme asiantuntemustasi ja annamme sinulle vapauden tehdä työtäsi omalla tavallasi.

Meillä voit suunnitella omaa työarkea ja inspiroitua monipuolisista työtehtävistä, jotka kehittävät sekä sinua että ympäröivää yhteisöäsi. Tarjoamme tasa-arvoisen ja eteenpäin katsovan kulttuurin, jossa luottamus ja avoimuus ovat keskeisiä arvoja. Tule osaksi tiimiämme!

Miksi valita Xamk?

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Xamkissa tuetaan etätyöskentelyä. Tavoitteena on lisätä työn tekemisen joustavuutta, parantaa työn tuloksellisuutta ja helpottaa työn ja vapaa-ajan yhdistämistä. Etätyöstä sovitaan aina tehtäväkohtaisesti.

Meillä on hyvät henkilöstöedut: laaja työterveyshuolto sekä liikunta-, hieronta-, kulttuuri-, työmatka- ja polkupyöräedut. Työntekijänämme voit opiskella veloituksetta Xamkin avoimessa ammattikorkeakoulussa.

Xamk koetaan vuosittaisen Työyhteisön kehittämiskyselyn perusteella hyväksi työpaikaksi. Vuonna 2024 henkilöstöstämme 91 % kertoi Xamkin olevan hyvä työpaikka. Xamkissa työurat ovat usein pitkiä. Tyypillinen xamkilaisen työura on kestänyt lähes 10 vuotta.

Pidämme huolta, että opiskelussa ja työssä on hyvä olla. Työyhteisömme toimii yhdenvertaisesti emmekä hyväksy syrjintää missään muodossa. Xamkissa panostetaan vahvasti työhyvinvointiin ja puutumme työyhteisön mahdollisiin ongelmiin ja häiriöihin viivytyksettä.

Katso avoimet työpaikkamme