Vahvista yrityksesi kyberresilienssiä ja turvaa liiketoimintaasi yhä tehokkaammin!

Kyberhyökkäysten määrä on kasvanut kaikkialla maailmassa ja myös suomalaisiin organisaatioihin kohdistuu yhä enemmän ja yhä kohdennetumpia kyberhyökkäyksiä kuten tietojenkalastelua, kiristyshaittaohjelmia, murtautumisyrityksiä ja palvelunestohyökkäyksiä (lähde: Traficomin Kyberturvallisuuskeskus).

Maailma muuttuu vauhdilla, ja muutoksessa on huolehdittava myös omasta ja yrityksen digi- ja tietoturvallisuudesta. Kiihtyvä digitalisaatio luo yritysten ja organisaatioiden toiminnalle huimia mahdollisuuksia mutta samalla se mahdollistaa myös kasvavan määrän kyberuhkia. Mullistuvassa maailmantilanteessa myös suomalaiseen yhteiskuntaan ja talouselämään kohdistuvaan ulkopuoliseen verkkovaikuttamiseen tulee valmistautua.

Kyberturvan koulutukset ja tietoiskut marraskuusta alkaen

8.11. alkaen järjestämme joka kuukausi verkkokoulutuksia. Luvassa on tuoretta ja käytännönläheistä tietoa kotimaisilta ja kansainvälisiltä kyberturvan ja verkkovaikuttamisen asiantuntijoilta. Maksuttomat koulutukset on suunnattu kymenlaaksolaisille yrityksille ja organisaatioille.

Tunnista kyberuhat ja varaudu niihin!

Lisätietoja

kyberreact@xamk.fi

Ulos somekuplista! -verkkokoulutus 8.11. klo 19-20

Mietitkö miksi somessa kaikki ympärilläsi ovat samaa mieltä kanssasi? Nyt on aika astua ulos somekuplista ja katsoa asioita uusin silmin!
Kuplille on monta nimeä – informaatiokupla, tietokupla, sosiaalisen median kupla. Kuplassa näet sisältöä, joka on mielenkiinnonkohteidesi mukaan räätälöityä, etkä näe monipuolista keskustelua, jota kuplan ulkopuolella käydään.

Tämän webinaarin jälkeen tunnistat informaatiokuplat ja tiedät miten ne syntyvät ja vaikuttavat omaan tietoympäristöösi. Saat myös työkaluja kuplan puhkaisuun!

Ilmoittaudu tästä

KyberReactista tukea kybervarautumiseen

Hankkeen avulla parannetaan Kymenlaakson elinkeinoelämän varautumista ja toimintaedellytyksiä kyberuhkatilanteissa, jotka voivat olla luonteeltaan ennen kokemattomia. Hanke rakentaa pk-yrityksien kyberturvaosaamista, -resilienssiä ja verkottumista alueen muihin avaintoimijoihin.

KyberReact Kymi22 – Last Call -hankkeen tavoitteena on

  • nostaa Kymenlaakson pk-yrityksien ja niiden työntekijöiden kyberturvatietoisuutta, kyberturvaosaamista sekä -resilienssiä.
  • varautua ja tukea yrityksien valmistautumista yhteiskuntaan ja talouselämään kohdistuvaan ulkopuoliseen vaikuttamiseen.
  • edistää pk-yrityksien ja muiden keskeisissä asemissa olevien organisaatioiden verkottumista kyberturva-asioissa.
  • tehdä avauksia kansainvälisen kokemuksen ja osaamisen hyödyntämiseksi kyberturvan alalla.

Faktat

KyberReact Kymi22 - Last Call

01.09.2022 – 31.05.2023

Toteuttajat

Hallinnoija: Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Budjetti

Kokonaisbudjetti: 96 700 €

Xamkin osuus kokonaisbudjetista: 29 010 €

Rahoittaja ja päärahoituslähde: Kymenlaakson liitto, Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen (AKKE) -rahoitus

Asiasanat