Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun valmistumisjuhlat

​Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun valmistumisjuhlia vietetään kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja joulukuussa. Seuraavat juhlat vietetään  torstaina 21.12.2017.

Valmistumis- ja joulujuhlat

Juhlissa jaetaan todistukset 21.12.2017 valmistuville.  Juhlaan kutsutaan myös kaikki edellisen juhlan jälkeen valmistuneet. Heitä ei kutsuta lavalle, koska he ovat jo saaneet todistuksensa.

Valmistumisjuhlassa ei ole virallista pukukoodia; suosittelemme juhlan kunniaksi arjesta poikkeavaa, juhlavampaa asua. Valmistuja voi hankkia etukäteen itselleen ammattiin liittyvän lakin, esim. insinöörin tai tradenomin lakin. Lakin saa laittaa päähänsä todistuksen saannin jälkeen.

Juhlien paikat ja ajat

  • Savonlinnan kampus, klo 9.00; kahvitarjoilu juhlan jälkeen
  • Konserttitalo Mikaeli, Mikkeli, klo 13.00; kahvitarjoilu klo 12.00
  • Kuusankoskitalo, Kuusankoski, klo 13.00; kahvitarjoilu juhlan jälkeen

Kutsut ja ilmoittautuminen

Aiemmin (kesäkuu-marraskuu) valmistuneille lähetetään kutsut sähköpostilla marraskuun lopulla; kutsussa on ilmoittautumisohjeet.

21.12.2017 valmistuville kutsut lähetetään sähköpostilla noin kaksi viikkoa ennen juhlaa; he ilmoittautuvat juhlaan jo samalla, kun anovat valmistumista. Lisätietoja juhlan kulusta on heitä varten opiskelijoiden intranet-palvelussa.

Juhlaan voi tuoda mukanaan 1-2 vierasta (lukumäärä kysytään ilmoittautumisvaiheessa).

Valmistuneiden nimet

Valmistuvien nimet julkaistaan Xamkin www-sivuilla ja lähialueen lehdissä, jos olet antanut siihen luvan. Ilmoitamme lehtiin nimesi, kotikuntasi ja suorittamasi tutkinnon.

Mikäli haluat varmistaa, että nimesi julkaistaan muun paikkakunnan lehdessä, ilmoita valmistumisestasi itse lehdelle viimeistään valmistumispäivänä.

Käy kuvassa!

Juhlan yhteydessä valmistuneet voivat kuvauttaa itsensä yhdessä  opiskelukavereiden tai perheen kanssa.  Varauduthan pieneen jonottamiseen!

Kuvat julkaistaan  Xamkin viestintäkanavissa ja voit sieltä ladata ne itsellesi. Linkki kuviin löytyy 1-2 viikon kuluttua juhlista tältä sivulta.

 

 

Kuvia kevään juhlista

Kuvia Savonlinnan juhlasta

Katso kuvat

Kuvia Mikkelin juhlasta

Katso kuvat

Kuvia Kuusankoskitalon juhlasta

Katso kuvat

Lisätietoja juhlista

viestintäsuunnittelija Heli Kauppinen
heli.kauppinen@xamk.fi

Share This