Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun valmistumisjuhlat

​Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun valmistumisjuhlia vietetään kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja joulukuussa. Seuraavat juhlat vietetään torstaina 31.5.2018.

Valmistumis- ja kevätjuhlat

Juhlissa jaetaan todistukset 31.5.2018 valmistuville.  Juhlaan kutsutaan myös kaikki edellisen juhlan jälkeen valmistuneet. Heitä ei kutsuta lavalle, koska he ovat jo saaneet todistuksensa.

Valmistumisjuhlassa ei ole virallista pukukoodia; suosittelemme juhlan kunniaksi arjesta poikkeavaa, juhlavampaa asua. Valmistuja voi hankkia etukäteen itselleen ammattiin liittyvän lakin, esim. insinöörin tai tradenomin lakin. Lakin saa laittaa päähänsä todistuksen saannin jälkeen.

Tarkemmat tiedot juhlien paikoista ja ajoista sekä muista käytännön asioista tiedotetaan myöhemmin keväällä.

Kutsut ja ilmoittautuminen

Aiemmin (tammi-huhtikuu) valmistuneille lähetetään kutsut sähköpostilla huhtikuun lopulla.  31.5.2018 valmistuville kutsut lähetetään sähköpostilla noin kaksi viikkoa ennen juhlaa; he ilmoittautuvat juhlaan jo samalla, kun anovat valmistumista. Lisätietoja juhlan kulusta on heitä varten opiskelijoiden intranet-palvelussa.

Juhlaan voi tuoda mukanaan 1-2 vierasta (lukumäärä kysytään ilmoittautumisvaiheessa).

Käy kuvassa!

Juhlan yhteydessä valmistuneet voivat kuvauttaa itsensä yhdessä  opiskelukavereiden tai perheen kanssa.  Varauduthan pieneen jonottamiseen!

Kuvat julkaistaan  Xamkin viestintäkanavissa ja voit sieltä ladata ne itsellesi. Linkki kuviin löytyy 1-2 viikon kuluttua juhlista tältä sivulta.

 

 

VALMISTUNEIDEN NIMET

Valmistuvien nimet julkaistaan Xamkin www-sivuilla ja lähialueen lehdissä, jos valmistunut on antanut siihen luvan.

Katso joulukuun valmistuneiden nimet tästä!

Ilmoitamme lehtiin valmistuneen nimen, kotikunnan ja suoritetun tutkinnon. Muihin kuin Xamkin toiminta-alueen lähiseudun lehtiin nimiä ei ilmoiteta, mutta valmistunteet voivat itse toimittaa tiedot haluamaansa lehteen.

 

Kuvia valmistumisjuhlista

Kuvia Savonlinnan juhlasta

Joulukuu 2017

Katso kuvat

Kuvia Mikkelin juhlasta

Joulukuu 2017

Katso kuvat

Kuvia Kuusankoskitalon juhlasta

Joulukuu 2017

Katso kuvat

Lisätietoja juhlista

viestintäsuunnittelija Heli Kauppinen
heli.kauppinen@xamk.fi

Jaa sivu