Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun valmistumisjuhlat

​Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun valmistumisjuhlia vietetään kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja joulukuussa. Seuraavat juhlat vietetään 29.5.2020.

Juhlissa jaetaan todistukset juhlapäivänä  valmistuville.  Juhlaan kutsutaan myös kaikki edellisen juhlan jälkeen valmistuneet. Heitä ei kutsuta lavalle, koska he ovat jo saaneet todistuksensa.

Valmistumisjuhlassa ei ole virallista pukukoodia; suosittelemme juhlan kunniaksi arjesta poikkeavaa, juhlavampaa asua. Valmistuja voi hankkia etukäteen itselleen ammattiin liittyvän lakin, esim. insinöörin tai tradenomin lakin. Lakin saa laittaa päähänsä todistuksen saannin jälkeen.

Kutsut ja ilmoittautuminen

Aiemmin valmistuneille lähetetään kutsut sähköpostilla toukokuun alussa. Kutsussa on ilmoittautumisohjeet.

29.5.2020  valmistuville kutsut lähetetään sähköpostilla noin viikkoa ennen juhlaa; he ilmoittautuvat juhlaan jo samalla, kun anovat valmistumista. Valmistuvat voivat itse valita, minkä paikkakunnan juhlaan osallistuvat. Valinta tulee ilmoittaa valmistumishakemuksessa ja se on sitova.
Lisätietoja juhlan kulusta on heitä varten opiskelijoiden intranet-palvelussa eli Studentissa.

Juhlaan voi tuoda mukanaan muutaman vieraan (lukumäärä kysytään ilmoittautumisvaiheessa).

 

Käy kuvassa!

Juhlan yhteydessä valmistuneet voivat kuvauttaa itsensä yhdessä  opiskelukavereiden tai perheen kanssa.  Varauduthan pieneen jonottamiseen!

Kuvat julkaistaan  Xamkin viestintäkanavissa ja voit sieltä ladata ne itsellesi. Linkki kuviin löytyy 1-2 viikon kuluttua juhlista tältä sivulta.

 

 

VALMISTUNEIDEN NIMET

Valmistuvien nimet julkaistaan Xamkin www-sivuilla, jos valmistunut on antanut siihen luvan. Luvan antaneiden nimet lähetämme lähialueen lehtiin, jotka itse päättävät, julkaisevat nimilistat. Ilmoitamme lehtiin valmistuneen nimen, kotikunnan ja suoritetun tutkinnon. Muihin kuin Xamkin toiminta-alueen lähiseudun lehtiin nimiä ei ilmoiteta, mutta valmistuneet voivat itse toimittaa tiedot haluamaansa lehteen.

 

Liity alumniverkostoon

Valmistuva opiskelija liitetään alumnirekisteriin jo valmistumisvaiheessa.

Seuraa alumnitoiminnan ajankohtaisia asioita myös Facebookista (ryhmän nimi: Xamk alumni) ja LindkedInistä.

Kuvia valmistumisjuhlista

Kuvia Savonlinnan juhlasta

Toukokuu 2019

Katso kuvat

Kuvia Mikkelin juhlasta

Toukokuu 2019

Katso kuvat

Kuvia Kuusankoskitalon juhlasta

Toukokuu 2019

Katso kuvat

Lisätietoja juhlista

viestintäsuunnittelija Heli Kauppinen
heli.kauppinen@xamk.fi

Jaa sivu