Ihmisiä kävelee alasapäin valoisia portaita.

Kotkan kampus

Kotkassa opiskellaan ja työskennellään syksystä 2024 alkaen uudella kampuksella, joka sijaitsee meren rannalla Kantasatamassa. Tilat on suunniteltu muunneltaviksi, ja niissä hyödynnetään entistä paremmin erilaisia simulaatioympäristöjä ja laboratorioita.

Kampuksella opiskelee noin 3500 tekniikan, sosiaali- ja terveysalan, merenkulun ja logistiikan sekä pelialan tulevaisuuden osaajaa.

Tutkimus- ja kehittämistyössä keskitymme Kotkassa esimerkiksi hallittavaan, turvalliseen ja käyttäjäystävälliseen kyberturvallisuuteen sekä öljyntorjunnan kehittämiseen.

Keskustan tuntumassa olevan kampuksen naapurissa sijaitsevat muun muassa tapahtumakeskus Satama Areena sekä Merikeskus Vellamo.

Löydä ja tutustu!

Kotkan kampus muuttaa Kotkan Kantasatamaan

Osoite

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun
Kotkan kampus muuttaa uusiin tiloihin Kotkan Kantasatamaan syyslukukaudesta 2024 alkaen. Uusi kampus sijaitsee Kotkan keskustan läheisyydessä, meren äärellä.

Kotkan uusi kampus (1.9.2024 alkaen)

Salakuljettajantie 4, 48100 Kotka

Metsolan kampus (1.9.2024 saakka)

Pääskysentie 1, 48220 Kotka

Opiskele Kotkassa

Kotkan kampuksella oppimisympäristöt ja muut tilat opiskeluun on tehty tukemaan sekä teoreettisen tiedon että käytännön taitojen oppimiseen. Luokat, laboratoriot ja muut erikoistilat sekä tilat itseopiskeluun ovat uuden kampuksen myötä viihtyisiä ja moderneja. Opiskelijoita kampuksella on noin 3500.

Kotkasta valmistuu insinöörejä, sairaanhoitajia, ensihoitajia, naprapaatteja, merikapteeneja ja sosionomeja. Tutkintokoulutuksen lisäksi osaamista voi kartuttaa myös avoimessa ammattikorkeakoulussa, Xamk Pulsessa.

Kampuksella on myös monipuolista tutkimus- ja kehitystoimintaa, mikä tarjoaa mahdollisuuksia osallistua innovatiivisiin projekteihin.

Tutustu Kotkan innovaatiotyöhön

Kampuksella tehdään myös laajaa tutkimus- ja kehittämistyötä, erityisesti logistiikan ja merenkulun alalla. Öljyntorjunnasta lähtien Kotka on ollut edelläkävijä tällä saralla, ja uudessa kampuksessa tämä innovaatiohenki kukoistaa entistäkin voimakkaammin. Tulevaisuuden kampuksella on paljon tarjottavaa niin opiskelijoille, tutkijoille kuin koko ympäröivälle yhteisölle.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Kotkan kampuksesta

Kotkan kampuksella on innovatiivisia oppimisympäristöjä, kuten ambulanssisimulaattori ja kyberlaboratorio, jotka tukevat käytännönläheistä oppimista.

Kotkassa on runsaasti vehreitä puistoja, kulttuuritapahtumia ja merellisiä aktiviteetteja, jotka tarjoavat monipuolisia vapaa-ajan mahdollisuuksia.

Uusi Kotkan kampus avautuu vuonna 2024 Kantasatamassa.

Kotkan sijainti meren äärellä ja hyvät liikenneyhteydet tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden nauttia sekä kaupunki- että luontoelämästä.

Kampus tarjoaa modernit tilat ja monipuoliset oppimisympäristöt, jotka mahdollistavat sekä teoreettisen että käytännön osaamisen kehittymisen eri aloilla.

Inspiroivia tarinoita kampuselämästä

Ota yhteyttä hakijapalveluihin

Xamkin hakijapalvelut palvelee ensisijaisesti tutkinto-opiskeluun hakemiseen liittyvissä asioissa. Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla tai verkkolomakkeellamme.

Puhelinpalvelu heinäkuussa:

  • mape klo 1013

Suomenkielinen tutkintokoulutus:

  • 044 702 8891 
  • 040 585 6610

Englanninkielinen tutkintokoulutus:

  • 040 585 6610

Yhteydenottopyyntö verkkolomakkeella: