Ulkoa päin kesäaikaan kuvattu Kouvolan kampusrakennus.

Kouvolan kampus

Tutustu Kouvolan kampukseen, jossa koulutetaan tulevaisuuden osaajia.

Kouvolassa voit opiskella muotoilua, liiketaloutta, sosiaali- ja terveysalaa, humanistista ja kasvatusalaa tai tekniikkaa. Samalla voit nauttia luonnosta, kulttuurista ja liikunnasta. Opiskelijoita on noin 2600.

Koulutuksen lisäksi Kouvolan kampuksella tutkitaan ja kehitetään esimerkiksi rautatielogistiikkaa, pelillisyyttä ja käyttäjälähtöistä muotoilua.

Kampus tarjoaa hyvät palvelut ja upean historiallisen miljöön vain kilometrin päässä keskustasta.

Kampuskartta

Osoite:

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Kouvolan kampus
Paraatikenttä 7, 45100 Kouvola

Kouvolan kampus 360°

Tutustu Kouvolan innovaatiotyöhön

Kouvolassa kehitämme esimerkiksi rautatielogistiikkaa, pelillisyyttä ja käyttäjälähtöistä muotoilua.

Virtuaalistudiomme sijaitsee Kouvolan kampuksen Meduusa-studiolla. Se tuo kansainvälisen tason teknologian ja koulutuksen tuomisen kokeiltavaksi ja opiskeltavaksi. Virtuaalituotantoteknologia itsessään paitsi mahdollistaa uudenlaisen tuotantomallin tuo myös kestävän kehityksen aatteisiin sopivaa säästöä matkustamisen ja fyysisen lavastuksen merkittävän vähenemisen näkökulmasta.

Ravintolat ja tilat Kouvolassa

Kouvolan kampuksen ravintolat ja tilat tarjoavat opiskelijoille ja henkilökunnalle erinomaisia palveluja ja viihtyisän ympäristön. Ravintola Paja toimii arkisin kahvila- ja lounasravintolana. Pajan tarjonnassa kotimaiset raaka-aineet ja luomu nousevat esille. Paja-kabinetti tarjoaa tehokkaan kokoustilan 20 henkilölle. Pajan alakerran Galleriassa on anniskeluoikeudet aula- ja projektitiloissa, jotka sopivat mainiosti tilausravintolakäyttöön jopa 200 henkilölle.

Pajan välittömässä läheisyydessä kampuksen päärakennuksessa sijaitsee valoisa koulutustila Kaarisali max 80 henkilölle, johon Ravintola Pajasta tuodaan kokoustarjoilut. Kaikissa kampuksen kokoustiloissa on langaton verkkoyhteys ja monipuolinen av-välineistö valmiina.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Kouvolan kampuksesta

Kouvolassa voi opiskella muun muassa muotoilua, liiketaloutta, sosiaali- ja terveysalaa, humanistista ja kasvatusalaa tai tekniikkaa. Tutkintokoulutusten lisäksi voit opiskella myös avoimen ammattikorkeakoulun opintoja tai hankkia uutta osaamista täydennyskoulutuksella.

Kampuksella on modernit oppimisympäristöt, kuten hyvin varustellut luokkatilat ja laboratoriot, sekä Ravintola Paja, joka tarjoaa kahvila- ja lounaspalveluita.

Kampus tarjoaa aktiivisen opiskelijayhteisön, tukipalveluja ja monipuolista tutkimus- ja kehitystoimintaa, jotka edistävät oppimista ja innovaatioita.

Inspiroivia tarinoita kampuselämästä

Ota yhteyttä hakijapalveluihin

Xamkin hakijapalvelut palvelee ensisijaisesti tutkinto-opiskeluun hakemiseen liittyvissä asioissa. Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla tai verkkolomakkeellamme.

Puhelinpalvelu heinäkuussa:

  • mape klo 1013

Suomenkielinen tutkintokoulutus:

  • 044 702 8891 
  • 040 585 6610

Englanninkielinen tutkintokoulutus:

  • 040 585 6610

Yhteydenottopyyntö verkkolomakkeella: